REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Huawei utrjuje položaj najboljšega na trgu

Huawei utrjuje položaj najboljšega na trguHuawei Cloud Engine

Frost & Sullivan vsako leto oceni vodilna stikala podatkovnih centrov glavnih dobaviteljev v industriji.

Pri ocenjevanju sodelujejo z mnenjskimi voditelji, strokovnjaki in direktorji, ki izberejo, primerjajo in ocenijo izdelke s tehnološkega in uporabniškega vidika.

Zmaga izdelek z vodilnimi tehnologijami in odlično uporabniško izkušnjo.

Huawei Cloud Engine

Huawejevo stikalo CloudEngine 16800 je doseglo največ točk v obeh kategorijah tehnološkem (9,6 od 10 točk) in uporabniški (9,2 točke), s čimer je presegel konkurenčne izdelke in izkazal vodilni položaj v industriji.

Stikalo preklaplja petkrat hitreje od povprečja v panogi, poleg tega pa prihrani energijo, saj je njegova poraba na bit za 26 odstotkov manjša kot povprečje.

»Vesel sem, da je Huawei prejel to nagrado,« je dejal Leon Wang, predsednik Huaweijevega podjetja za podatkovne centre, in dodal: »Ostajamo osredotočeni na stranke in še naprej vlagamo v inovacije, s čimer bomo zagotovo obdržali svetovno vodstvo.«

Kitajski tehnološki velikan je stikalo CloudEngine 16800 predstavil lani in je prvi tovrstni izdelek  usmerjen v umetno inteligenco.

Stikalo preklaplja petkrat hitreje od povprečja v panogi. Poleg tega pa prihrani energijo, saj je njegova poraba na bit za 26 odstotkov manjša kot povprečje.

 

Delite članek