REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Razkritje spola v ZDA

V ZDA požare sprožajo tudi bizarne, eksplozivne zabave ob »razkritjih spola« bodočih novorojencev

Eksploziv Tannerit eksplodira z modrim ali vijoličnim dimom in tako razkrije spol otroka. Neredko pa ob tem zaneti še – požar ...

Izpred obal Portugalske in Španije, od Gibraltarja pa do Rokavskega preliva, mornarji in kapitani ladij poročajo o velikanskih orkah, ki se – načrtno zaletavajo v ladje.
Stephen Coоper, ki je bil tedaj star 60 let, je rešitev pred terorističnimi napadi našel v bližnji podzemeljski postaji. V času pandemije pa žal ni imel podobne sreče.
Predsednik svoje privržence in nasprotnike sicer že kar nekaj časa razveseljuje z nenavadnimi podvigi. Zelo rad pa se ukvarja z zelo eksplozivnimi zadevami ...
Osupli piloti so ob približevanju letališču v Los Angelesu opazili nenavaden pojav v zraku – človeka z raketnim nahrbtnikom.
Svetovalka Melanie Trump razkriva pravo podobo prve dame ZDA - hladno, preračunljivo, nečimrno, zamerljivo in trdosrčno žensko, ki je ne pretrese nič, saj »ve, s kom se je poročila.«
Policija Pune je preko družbenih omrežij objavila še risanko, s katero je opozorila prebivalce na nujo socialnega distanciranja in nevarnosti, ki prežijo na nič hudega sluteče sodržavljane zaradi Covida-19 …
Zdravnica dr. Olivia Cui na družbenem omrežju Tik Tok pokazala preprosto metodo, s katero je mogoče tudi navadne kirurške maske pripraviti tako, da se bolje prilagajajo obrazu.
Prejšnji mesec so na Kitajskem virus, ki povzroča Covid-19, odkrili na uvoženem lososu, tokrat pa so koronavirus odkrili na še bolj presenetljivi vrsti morske hrane.
S pomočjo nove tehnologije bi lahko pomagali pri zmanjševanju razmnoževanja komarjev, s tem pa tudi pri omejevanju razširjanja bolezni, kot so zlasti rumena mrzlica, Zika in podobne.
Na Finskem so se odločili, da potihoma – zamenjajo svoj simbol svastike in ga odstranijo iz uradnih znakov finskega vojaškega letalstva.
Mladenič je postal znan kot novi Šepetalec psov potem, ko je na spletu delil posnetke svojega – nenavadnega sprehoda s psi ...
Koronavirus vsak dan kosi nove smrtne žrtve, toda ob tistih, ki umirajo zaradi problemov z dihanjem in drugimi zapleti, bi lahko virus imel svoj vpliv tudi na nesrečo potniškega letala v Pakistanu.
V zadnjih dneh druge svetovne vojne si je tedanji britanski premier Winston Churchill izmislil nenavaden načrt, po katerem bi Velika Britanija in ZDA skupaj napadli Sovjetsko zvezo. Ko pa je ugotovil, kakšno je dejansko razmerje moči, je njegova bojevitost uplahnila.
Nova študija raziskovalcev iz Univerze v Nottinghamu razkriva, da bi samo v naši galaksiji v tem trenutku moralo obstajati več kot 30, zelo verjetno pa celo 36 inteligentnih in komunikacije sposobnih civilizacij.
Najprej je hitro je zaslovela, nato pa je takoj izginila iz javnosti. Razorožila te je s pogledom, potem pa še s karatejskim udarcem. Kdo je bila »miss KGB-ja« in kaj se je z njo zgodilo potem?