REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Opozorilo strokovnjaka: Če se Melania od Donalda »ne bo ločila hitro«, bi lahko ostala brez denarja

Opozorilo strokovnjaka: Če se Melania od Donalda »ne bo ločila hitro«, bi lahko ostala brez denarjaMelania se mora odzvati urno, sicer bo ostala brez vsega ... Vir: Twitter

Donald Trump je samo nekaj dni pred pričetkom ustavne obtožbe v ameriškem kongresu izgubil vse svoje pravne svetovalce.

Odvetniki in Donald Trump so se razšli zaradi nepremostljivih razlik, toda malo verjetno je, da bo ustavna obtožba proti njemu uspešna.

Razšli so se zaradi »nepremostljivih razlik.«

Ne glede na to je sicer zelo malo verjetno, da bo ustavna obtožba proti njemu uspešna.

V primeru glasovanja zoper njega Trump grozi z ustanovitvijo nove stranke – to pa bi lahko razklalo republikance.

Zato demokratom verjetno ne bo uspelo pridobiti 17 republikancev, da podprejo obtožbo in Donaldu Trumpu prepovedo ponoven naskok leta 2024 na položaj predsednika ZDA.

Toda Donalda Trumpa zelo verjetno čaka še ena neprijetna epizoda v življenju.

Po oceni Erica Schifferja, strokovnjaka za upravljanje brendov in reputacije, bo Melania kmalu dobila nasvet, da naj »ukrepa naglo« in se »hitro razveže« od Donalda Trumpa, v kolikor bodo zoper nekdanjega predsednika ZDA sprožene nove tožbe.

Melania v poletni obleki  Vir:Twitter
Melania je prenehanje funkcije prve dame ZDA proslavila v poletni obleki. Vir: Twitter

Že dlje časa se sicer širijo govorice, da se oba nahajata v zakonskih težavah, ki so se še poglobile, ko je Melania ob prihodu v Florido in sestopu z letala odšla naprej do avtomobila ne oziraje se na Donalda, ki ga je pustila samega, da maha privržencem.

Prav tako je znano, da naj bi v Beli hiši spala v »ločenih spalnicah.«

Po oceni Erica Schifferja, ki je o tem spregovoril za Daily Star je zelo verjetno, da bo katerakoli nova obtožba zoper Donalda Trumpa »končno dejanje«, ki bo prekinilo vlogo Melanie kot Donaldove soproge, saj bo to predstavljalo »nevarnost za njuno zvezo.«

Če namreč ne bi sprožila ločitve hitro, potem bi po ocenah strokovnjakov lahko izgubljala denar, saj bo lastnina Donalda Trumpa zaradi prihodnjih postopkov verjetno zamrznjena, on sam pa 'ne bo imel gotovine, da jo izplača.'

Schiffer je prepričan, da bo vsaka nadaljnja obtožba pospešila odločitev Melanie, da se čim prej loči od Donalda, saj preprosto ne bo več niti »kul« niti »modno« biti poročen z Donaldom Trumpom.

Po njegovi oceni bi Melania od Donalda Trumpa v primeru ločitve lahko dobila okoli 150 milijonov dolarjev.

Če namreč ne bi sprožila ločitve hitro, potem bi po ocenah strokovnjakov lahko izgubljala denar, saj bo lastnina Donalda Trumpa zaradi prihodnjih postopkov verjetno zamrznjena, on sam pa »ne bo imel gotovine, da jo izplača.«

Delite članek