REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Posnetek izzval milijone ogledov: »Melania je oblekla slovensko ločitveno obleko in končala s Trumpom!«

Posnetek izzval milijone ogledov: »Melania je oblekla slovensko ločitveno obleko in končala s Trumpom!« Melania in Donald na zadnji poti iz Bele hiše. Vir: Twitter

Video posnetek Melanie in Donalda Trumpa ob prihodu v Palm Beach, takoj po pristanku predsedniškega letala v Floridi, je na družbenih omrežjih izzval pravi vihar komentarjev.

Melania, ki je bila še v Washingtonu oblečena v strogo črno obleko, se je namreč v Palm Beachu pojavila oblečena v nenavadno, skorajda poletno oziroma zelo pisano obleko.

Obleka naj bi bila sicer Guccijeva in naj bi stala 3700 dolarjev.

Melania se je ob zadnjem skupnem sestopanju z letala Air Force One »že oblekla v tradicionalno slovensko ločitveno obleko

Ko sta skupaj z Donaldom sestopila z letala se je Donald Trump za trenutek ustavil, da bi pomahal svojim privržencem.

V nasprotju s tem pa Melania tega ni storila.

Ni se ustavila niti za trenutek in je Donalda Trumpa pustila, da sam maha svojim privržencem, ona pa je takoj vstopila v že čakajoč avtomobil.

Ta trenutek se je zdel mnogim opazovalcem tako zanimiv, da so si posnetek na družbenih omrežjih delili več kot v štirih milijonih primerov.

Posnetek, kako je »Melania pustila Trumpa za seboj« so objavili številni ameriški mediji, predvsem tisti, ki so že doslej kritično poročali o njegovi vladavini.

Oba sta sicer priletela iz vojaškega oporišča Andrews v Marylandu do West Palm Beacha na Floridi od koder sta se z avtomobilom odpeljala do Trumpovega letovišča Mar-a-Lago.

Komentarji na Twitterju so bili številni.

»Melanija mu je rekla: 'Moj sporazum o pretvarjanju se je končal pred sedmimi minutami.'«

»Melania je popolnoma opravila s Trumpom. Je že nehala pozirati,« je opazil eden od uporabnikov in si s tem prislužil 50.000 všečkov.

Drugi je tvitnil: »Melania mu je rekla: 'Moj sporazum o pretvarjanju se je končal pred sedmimi minutami.'«

Naslednji pa je zapisal, da se je ob zadnjem skupnem sestopanju z letala Air Force One »Melania že oblekla v tradicionalno slovensko ločitveno obleko

Melania v poletni obleki  Vir:Twitter
Američani so prepričani, da gre za tradicionalno slovensko ločitveno obleko. Vir: Twitter
Nekateri so ob tem obnašanju Melanie ocenjevali, da je sedaj »Melania svobodna« in da je bila ob posnetku »ura 12:01, njena izmena pa se je končala ob 12:00

Nekateri so ob tem obnašanju Melanie ocenjevali, da je sedaj »Melania svobodna« in da je bila ob posnetku »ura 12:01, njena izmena pa se je končala ob 12:00

Ni sicer prvič, da Melania vsaj z govorico telesa ne bi zavračala svojega soproga.

Večkrat je zavrnila njegovo roko, kar so seveda takoj opazili tudi fotografi.

Iz njenega kroga sodelavcev so prišle tudi govorice, da jo za kazanje javne zvestobe do Donalda najbrž veže posebna pogodba, ki naj bi jo Melania dopolnjevala prav ob začetku Trumpovega mandata, preden se je s sinom Barronom preselila iz New Yorka v Belo hišo.

Trump jo je tudi ob odhodu iz Bele hiše opisal kot »tako zelo popularno med ljudmi«, nato ji je ljubkovalno zabrundal, da je »medena« (honey) in pozval, da naj tudi sama spregovori nekaj besed njegovim privržencem ob odhodu s položaja.

Nato je Melania, ki jo je Trump opisal kot žensko velikega »šarma, lepote in dostojanstva«, res navrgla nekaj fraz, s katerimi se je vsem zahvalila, ker jih je lahko kot prva dama ZDA predstavljala.

Prihoda klana Trumpovih v Palm Beach sicer velike televizijske mreže v ZDA niso več snemale.

Toda mnogim se je zdelo naravnost zavržno, da se je Melania od odhodu iz Washingtona požvižgala na še eno od tradicij prvih dam, ker za seboj ni pustila nobenega sporočila v zahvalo osebju Bele hiše, ki ji je zvesto streglo v preteklih štirih letih.

Ob enih redkih objav, da je bila Melania s strani medijev slabo obravnavana in da je tudi sama žrtev Donalda Trumpa, se je takoj vsul plaz kritik, češ da je imela lepo priložnost, da se pokaže v drugačni luči, pa jo je zapravila, kar je pokazala tudi s sporočilom na jakni, da jo nič ne briga, ko je šla pogledati, kako se godi otrokom priseljencev ločenih od svojih družin na meji z Mehiko.

Zanimivo je tudi, da tega pripetljaja večina slovenskih medijev ni opazila, opazili pa so nenavadne rokavice - senatorja iz Vermonta Bernieja Sandersa ...

Delite članek