REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Huawei v pomoč Sloveniji z zaščitnimi maskami in tablicami

Huawei v pomoč Sloveniji z zaščitnimi maskami in tablicamiHuawei Vir:Xinhua

Tudi družba Huawei se je pridružila podjetjem, ki so priskočila na pomoč državi v boju proti epidemiji virusa SARS-CoV-2.

Sloveniji bodo podarili skupno 30.000 zaščitnih mask, od tega 20.000 medicinskih mask in 10.000 mask N95, ki jih zdravstveno osebje najbolj potrebuje.

Prva pošiljka mask je danes že prispela v centralno skladišče civilne zaščite v Rojah, druga pošiljka pa bi tja prispela v naslednjih dneh.

Histro Zhangqin: Za vsa uspešna podjetja je pomembno, da se zavedajo svoje odgovornosti do okolja, v katerem delujejo in poslujejo. In ko okolje potrebuje pomoč, se moramo odzvati.

Poleg donacije zaščitnih mask, bo družba Huawei Zavodu RS za šolstvo podarila še 100 tablic Huawei, ki so namenjene otrokom iz socialnih ogroženih okolij za šolanje od doma.

»Za vsa uspešna podjetja je pomembno, da se zavedajo svoje odgovornosti do okolja, v katerem delujejo in poslujejo. In ko okolje potrebuje pomoč, se moramo odzvati.

Za nas, kot globalnemu ponudniku na trgu informacijske in komunikacijske tehnološke infrastrukture, to okolje predstavlja cel svet, zato smo takšnimi akcijami prisotni tudi drugod,« je o vlogi družbene odgovornosti v družbi Huawei izpostavil Histro Zhangqin, generalni manager za Huawei s sedežem v Ljubljani.

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek