REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Obravnava jo kot psa«: pricurljal škandalozen posnetek, ki razkriva, kako se Trump obnaša do Melanie ...

»Obravnava jo kot psa«: pricurljal škandalozen posnetek, ki razkriva, kako se Trump obnaša do Melanie ...Melania in Donald Trump. Vir: Twitter

Ameriški predsednik Donald Trump se je znova znašel na udaru kritik zaradi obnašanja do svoje soproge.

Na posnetku, ki je nastal v prvi polovici avgusta in ki ga te dni številni delijo na družbenih medijih, je namreč videti dokaj bizaren prizor.

Večina tistih, ki so si video posnetek ogledali na Twitterju, so se osupli strinjali, da je res opaziti nekaj precej čudnega.

V video posnetku se namreč Trump po tem, ko je zlezel iz predsedniške limuzine v Daytonu v Ohiu, začne nenadoma trepljati z desnico po desni nogi, tako kot to običajno počnejo lastniki psov svojim hišnim ljubljenčkom, ko jim želijo sporočiti, naj se nemudoma vrnejo nazaj.

Toda le sekundo-dve zatem iz smeri, v katero je Trump kazal z lastnikom psov znanim ukazom »k nogi«, stopi v kader njegova žena - Melania.

Nato pa sta se oba oddaljila od avtomobila, tako da je videti, kakor da jo je Donald z opisano kretnjo - dejansko priklical.

Posnetek je kmalu obšel svet in pritegnil pozornost tudi številnih Trumpovih kritikov.

Julia M. Young pa je vse skupaj komentirala z verzi pevca Roling Stonesov Micka Jaggerja in zapisala, da je Melania »dobro dresirana«, ker je »poroka zaradi denarja - delo za poln delovni čas.«

Znani ameriški komik James Felton je med prvimi preko Twitterja spomnil občinstvo, da je Trump nekoč zase dejal, da prav nihče ne spoštuje žensk tako kot on, zdaj se pa vidi, da sam z lastno ženo ravna kot s psom.

»Sem punca, pridi sem, punca« [tlesk po nogi] »pridi, žena, to je pridna punca,« se je Felton drzno pošalil na račun predsednika ZDA pa tudi nič hudega sluteče prve dame.

»K nogi, ženska« in »Tako mizoginist kliče svojo ženo,« se glasijo le nekateri med zgroženimi komentarji, ki se vrstijo na Twitterju.

Grace pa se je vprašala, ali Trump res kliče Melanio, »kakor da bi bila pes?«.

Po drugi strani pa so nekateri poskusili opravičiti Trumpovo »nerodno« potezo z domnevo, da je ameriški predsednik na ta način pravzaprav signaliziral agentom tajnih služb, da se namerava odpraviti naprej

Delite članek