REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Blamaža Melanie Trump, ki jo bo spremljala do konca dni: »Draga, videli smo, kaj si naredila. Uživaj, ker ne boš še dolgo«

Blamaža Melanie Trump, ki jo bo spremljala do konca dni: »Draga, videli smo, kaj si naredila. Uživaj, ker ne boš še dolgo«Melania med julijskim načrtovanjem božičnega rajanja v decembru. Vir: Twitter

Prva dama Združenih držav Amerike je imela ta teden veliko število obveznosti v Beli hiši.

Medtem ko je se je njen mož Donald Trump znova znašel pod žarometi zaradi pričanja posebnega preiskovalca Roberta Muellerja o vpletenosti Rusije v ameriške volitve, se zdi, da Melanio Trump pestijo mnogo pomembnejše skrbi.

Nekateri so celo menili, da se Melania le šali.

Njene skrbi so pravzaprav spodbudile ameriško javnost, da se globoko zamisli …

Val nezadovoljstva, celo ogorčenja je sprožila poslednja objava Melanie Trump prek Twitterja, s katero je zmedla ljudi, ki ji sledijo, še bolj pa tiste, ki ji ne.

Nekateri so celo menili, da se Melania le šali.

Toda temu ni tako – ona je zelo resna v svoji zamisli.

Začetek božičnega načrtovanja v Beli hiši. Vir: Twitter
Prva dama je razkrila, kaj je trenutno njena največja nočna mora.

Prva dama je prek svetovnega spleta namreč objavila fotografije, ki kažejo, koliko ima obveznosti v Beli hiši in kaj je trenutno njena največja nočna mora.

»Božično načrtovanje in dekoracija sta se začeli v vzhodnem krilu Bele hiše. Veselim se, da bom z vami delila končno različico naših načrtov za prihodnje mesece in tradicijo, ki jo spoštujemo,« je ob fotografijah zapisala Melania Trump v trenutku, ko je posebni preiskovalec Robert Mueller, nekdanji direktor FBI, podajal svoje 7-urno pričanje v odborih ameriškega predstavniškega doma o ruskem vpletanju v ameriške volitve pred tremi leti in Trumpovem oviranju te preiskave.

Melania je že v svoji zasneženi Božični idili, do katere sicer ima še vedno precej časa.

Spomnimo, Mueller je tudi na tokratnem pričanju o izsledkih svoje preiskave ponovil, da poročilo Trumpa nikakor ni razbremenilo krivde, a tudi poudaril, da njegova naloga kot posebnega preiskovalca, ki je dve leti preiskoval sume o Trumpovi vpletenosti v rusko spodkopavanje ameriških predsedniških volitev leta 2016 ter vplivanja na preiskavo, ni bila sestaviti obtožnico proti sedanjemu predsedniku ...

Muellerjevo poročilo je marsikoga naredilo nervoznim v teh poletnih vročih dni, vendar ne tudi Melanie.

Ona je v svojem svetu že v svoji zasneženi Božični idili, do katere sicer ima še vedno precej časa.

via GIPHY

Toda, ker že slovi po tem, da obvlada dekoracijo Bele hiše in izdelavo ledenega kraljestva, je prva dama to leto temeljito in »pravočasno« začela z deli za prihodnji Božič.

Vendar uporabnike Twitterja niso niti malo zabavale njene dekoracije in priprave na božič - konec meseca julija.

Večina se je odzvala – malo je reči – s krepko mero cinizma.

»Draga, ali še vedno verjameš v čudeže in da boš decembra še vedno v Beli hiši?«

»Hvala, Melania, res krasno. Medtem ko smo očevidci cirkusa v naši državi, je tvoj blagoslov v Beli hiši vse, kar smo potrebovali«, »Draga, ali še vedno verjameš v čudeže in da boš decembra še vedno v Beli hiši?«, »Uživaj dokler lahko, ker ne boš še dolgo«, »Mislim, da je tema (tokratnega Božiča) 'vrni se tja, od koder si prišla' – kot pravi tvoj mož«, »Otroci dobesedno UMIRAJO v KONCENTRACIJSKIH TABORIŠČIH tvojega moža - in namesto, da bi posvetila eno samo MINUTO, da bi jim pomagala – se ukvarjaš z načrtovanjem božičnih okraskov ... PET J*BENIH MESECEV vnaprej!!! Moj Bog, kakšna absolutna šala od človeškega bitja si ti«, so le nekateri od pikrih komentarjev na račun Melaniine božične vneme.

Drugi so Melanio primerjali z njenim predhodnicam v Beli hiši - Michelle Obama, Lauro Bush, Hillary Clinton, Barbaro Bush in Rosalynn Carter - ob pripisu, da so »prve dame Amerike ohranjale eleganco, zastopajoč ameriško žensko po vsem svetu«.

Nekateri so, v skladu z imigracijsko politiko moža Melanie Trump, ki iz države podi nezakonite priseljence, prvi dami predlagali, da »bi morda lahko spremenila svoje dokumente o priseljevanju v božične okraske in papir za zavijanje daril, da bi jih vsi lahko videli? Čakamo na potrditev, da si dejansko zakonita državljanka.«

Prva dama se, tako kot zmeraj, ni odzvala na negativne komentarje, saj jo ta čas hudo tare le dilema, ali naj za božično drevo izbere zlate ali srebrne okraske

via GIPHY

V video posnetku (spodaj) pa si lahko ogledate odziv televizijskega voditelja in komika Jimmyja Fallona glede Muellerjevega pričevanja o Trumpu in njegovih zvezah z Rusijo.

Delite članek