REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Kako se reklamira Donald Trump: Z osebnimi pismi prosi za podporo v boju proti »Zaspanemu Joeju«, ki »ždi v kleti«

Kako se reklamira Donald Trump: Z osebnimi pismi prosi za podporo v boju proti »Zaspanemu Joeju«, ki »ždi v kleti«Nasprotnika: Joe Biden in Donald Trump. Vir: Twitter

V ZDA se je že začela predsedniška kampanja, v katero dosedanji ameriški predsednik Donald Trump vstopa s slabimi kartami, vendar to kompenzira z izvirnimi pristopi pri samoreklamiranju.

'Zaspani Joe ne želi debate, on želi zgolj ostati v svoji kleti, toda Američani si ZASLUŽIJO KAJ BOLJŠEGA.'

Zaradi napačnega ravnanja v času pandemije zaostaja za svojim protikandidatom Joe Bidnom za okoli sedem ali osem odstotnih točk.

Vendar se trudi in poskuša nadoknaditi izgubljeno, vse to pa na sebi znan način – s tvitanjem in izzivalnimi nastopi v javnosti.

Posebno področje so pisma, ki jih pošilja vsem, ki so kadarkoli podprli Trumpa.

V pismih prosi za denarno podporo, pri tem pa obljublja, da bodo vsi, ki prispevajo sodelovali v žrebanju, ki bo določilo, kdo bo lahko poseben gost na predsedniški debati s predsednikom ZDA.

Pismo Donalda Trumpa

Pisma se začnejo z imenom naslovnika, nato pa Trump nadaljuje:

»Želim, da poskusite srečo in postanete moj poseben gost na predsedniški debati. Zaspani Joe ne želi debate, on želi zgolj ostati v svoji kleti, toda Američani si ZASLUŽIJO KAJ BOLJŠEGA.

To bo PRVA priložnost, da vidite, kako bom absolutno ZLOMIL Zaspanega Joeja in ker ste eden od mojih najpomembnejših podpornikov želim biti prepričan, da ste prvi dobili to povabilo.

'To bo PRVA priložnost, da vidite, kako bom absolutno ZLOMIL Zaspanega Joeja.'

Če boste izbrani, bo moj team plačal za vaš polet, poskrbel, da boste imeli na voljo lepo mesto za bivanje in da boste imeli vi in vaši gostje VIP DOSTOP.

Vse, kar morate storiti je, da vplačate KATERIKOLI ZNESEK do 11:59 ZVEČER, nato pa boste avtomatsko vstopili v to izbiro, ki je priložnost, kot se ponudi le enkrat v življenju.

Prosim prispevajte KATERIKOLI ZNESEK DANES, da bi zmagali in bili moj poseben VIP gost v času predsedniške debate.«

Nato so naštete različne izbire, od 250 dolarjev do »kateregakoli zneska« ter zahvala aktualnega predsednika ZDA, kjer še doda, da komaj čaka, da razkrije, kako nekompetent SOCIALIST je njegov nasprotnik Joe Biden in kako si res mora prejemnik pisma želeti, da se na lastne oči prepriča o tem.

Trumpovo pismo privržencem

Trumpu je kljub velikemu bogastvu očitno potreben vsak dolar, že doslej pa jih je za predsedniško tekmo zbral več sto milijonov.

Demokratski predsedniški kandidat Joe Biden je skupaj z Nacionalnim odborom demokratske stranke za svojo predsedniško kampanjo doslej zbral rekordnih 364,5 milijonov dolarjev.

Toda predsednik Donald Trump denar zbira že dve leti in je v tem času zbral 1,1 milijarde dolarjev.

Donald Trump denar zbira že dve leti in je v tem času zbral 1,1 milijarde dolarjev.

Samo v avgustu v času štirih dnevih republikanske konvencije naj bi zbrali 76 milijonov, julija še 133 milijonov, v prvem četrtletju pa 212 milijonov dolarjev.

Republikanci običajno zberejo več denarja od demokratov, toda Trump v tem primeru očitno presega vse dosedanje predsednike.

Vendar pa naj bi Biden razliko hitro zmanjševal, tako da naj bi bila dejanska razlika med njimi po nekaterih podatkih le še 6 milijonov dolarjev.

Ob tem pa je demokratsko konvencijo v televizijskih prenosih gledalo 24,6 milijonov gledalcev, kar je nekaj več kot 23,8 milijone gledalcev, ki so gledali nominacijo Donalda Trumpa.

Trumpovo predsedniško kampanjo za ponovno izvolitev pa močno bremeni tudi afera z nakupom pregrešno dragih respiratorjev, ki jih je administracija sedanjega ameriškega predsednika preplačala oziroma za vsakega od njih odštela celo 5-krat v primerjavi z nakupi identičnih mašin v času predsednikovanja Baracka Obame ...

 Prav tako ne mediji ne volivci zagotovo niso pozabili besede, ki jih je Donald Trump izrekel 26. februarja, ko je naznanil, da je v ZDA le 15 primerov okuženih s koronavirusno boleznijo Covid-19 in da bo pandemija kmalu izginila ...

Namesto tega je doslej zbolelo skoraj 6,5 milijonov Američanov, bitko s smrtonosno boleznijo pa je izgubilo 193.000 ljudi v Združenih državah Amerike.

In nič ne kaže, da se bodo Trumpove napovedi glede konca epidemije v ZDA - kmalu uresničile.

Delite članek