REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Prva dama ZDA ima že vsega poln kufer: »Melania hoče samo domov!«

Prva dama ZDA ima že vsega poln kufer: »Melania hoče samo domov!«Melania in Donald Trump - čas za odhod? Vir: Twitter

Medtem ko se Donald Trump še zmeraj oklepa vse bolj neverodostojne trditve, da je »zmagal« na letošnjih predsedniških volitvah se njegova soproga Melania obnaša nekoliko bolj zrelo.

Menda že išče novo in »najboljšo šolo« šolo za sina Barrona.

Nedavno je njen obisk na Floridi že sprožil govorice, da se kmalu vrača na Trumpovo posestvo v Mar-a-Lago in to v samo mesecu dni.

Najbolj se menda zanima za šolo Pine Crest School, ki je v Fort Lauderdalu.

»Po vsem okrožju Palm Beach so iskali pravo šolo. Obstaja več možnosti in odločili se bodo kmalu,« naj bi povedal eden od tistih, ki poznajo zadevo.

Zasebna šola, ki je všeč Melanii, stane 35.000 dolarjev letno.

Učenci in učitelji nosijo uniforme, učenci srednjih in višjih razredov pa za delo nujno potrebujejo tudi posebej odobrene računalnike.

Zasebna šola, ki je všeč Melanii stane 35.000 dolarjev letno. Učenci in učitelji nosijo uniforme, učenci srednjih in višjih razredov pa za delo nujno potrebujejo tudi posebej odobrene računalnike.

Sprejmejo pa samo otroke staršev, ki jim dajo na vpogled davčne napovedi in osebne finančne dokumente.

Eden od komentatorjev je na Twitterju glede izbire šole Pine Crest School za Melaniinega in Donaldovega sina Barrona sicer zapisal: »Promocijski video šole na njihovi spletni strani pravi, da podučujejo in vrednotijo 'empatijo, integrito in osebnost.' Potem bo v šoli napačen Trump!«

Melania bo zaradi Barronovega šolanja najverjetneje že zelo kmalu zapustila Washington.

Svoje predmete je medtem že označila za transport in kam naj jih pošljejo, ali na naslov v New Yorku ali pa na Florido.

Melania se je tudi že pozanimala, kakšne pravice in finančni prispevki ji kot nekdanji prvi dami pripadajo tudi po tem, ko bo že zapustila Belo hišo.

Dobro obveščeni viri iz njenega okolja trdijo, da ima Melania vsega dovolj in da »samo želi oditi domov.«

Trump in Melania Vir: NZ Herald, Twitter
Donald in Melania Trump. Vir: NZ Herald, Twitter

Vse več je tudi poročil o tem, da želi napisati knjigo spominov, s katero bi lahko zaslužila veliko denarja.

Vendar pa avstralska komentatorka Dee Madigan, kot poroča NZ Herald ocenjuje, da tudi v Melaniini knjigi ne bo mogoče prebrati nič šokantnega o Trumpu.

»Ni šans, da bi Melania naredila karkoli kritičnega do Donalda Trumpa – ona je mati njegovega sina Barrona in je odvisna od njega glede denarja, zato tu ne bo nič zanimivega branja,« ocenjuje komentatorka.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek