REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Madžarski poslanec, ujet na homoseksualni orgiji »brez gat« je bil trden podpornik »prijatelja Milana Zvera« in SDS

Madžarski poslanec, ujet na homoseksualni orgiji »brez gat« je bil trden podpornik »prijatelja Milana Zvera« in SDSMesto orgije v Bruslju. Vir: Twitter

Madžarski zapriseženi desničar in evropski poslanec iz vrst na Madžarskem vladajoče stranke Fidesz József Szájer, ki ga je policija nedavno ulovila sredi gejevskih orgij v stanovanju, ki se nahaja nad lokalom, ki velja za zbirališče homoseksualcev v Bruslju, je že zapustil stranko Viktorja Orbána.

Belgijska policija je namreč v petek na gejevski orgiji v Bruslju zasačila več diplomatov in tudi evropskega poslanca madžarske Fidesz Józsefa Szájerja, poroča Financial Times.

Madžarski evroposlanec, ujet med orgijo
Dvojna morala: József Szájer javno propagira krščanske vrednote in napada homoseksualce, v zavetju noči pa ga zanima - nekaj povsem drugega ... Vir: Twitter

Ob tem je ob raciji policije poskušal tudi neuspešno zbežati skozi okno stanovanja, ki se nahaja v prvem nadstropju stavbe v središču Bruslja.

V orgiji ujeti poslanec je podprl zavezniško SDS iz Evropske ljudske stranke in svojega »dobrega prijatelja« Milana Zvera.

Pri klavrnem poskusu ubežati dolgi roki pravice se je celo poškodoval, vendar ga je policija ujela.

V policijskem poročilu piše, da so v njegovem nahrbtniku našli mamilo ectasy, a poslanec vztraja, da o tem ne ve nič, češ da droga ni njegova.

Bruseljsko tožilstvo je potrdilo, da so na petkovi zabavi v središču Bruslja ujeli 20 (nagih) moških, nekatere celo med seksom.

József Szájer je eden najvidnejših politikov vladajoče madžarske Fidesz in avtor ustavnega določila, ki institucijo zakonske zveze definira izključno kot zvezo moškega in ženske.

Zaradi kršenja protikoronskih pravil so vsakemu od kršiteljev naložili plačilo 250 evrov globe.

Madžar velja za enega najvidnejših politikov vladajoče madžarske Fidesz in je avtor ustavnega določila, ki institucijo zakonske zveze definira izključno kot zvezo moškega in ženske.

Madžarski premier Viktor Orbán ga je v preteklosti rad izpostavljal kot najbolj znanega in najbolj prepoznavnega madžarskega člana Evropskega parlamenta.

József Szájer je dogodek nekaj dni celo poskusil prikrivati.

Nato je v nedeljo nenadoma odstopil kot evropski poslanec, kot razlog pa je navedel duševne napore zaradi zahtevne funkcije.

Milan Zver in József Szájer. Vir: Twitter
Evropski poslanec iz vrst Janševe SDS Milan Zver in József Szájer. Vir: Twitter

Potem pa so belgijski mediji vendarle razkrili, da je bil evropski poslanec, ki so ga ujeli na orgiji, prav Szájer, ki je incident nato tudi priznal.

Vse skupaj je za vladajočo madžarsko stranko, tesno zaveznico slovenske SDS zelo neprijetno iz več razlogov, predvsem pa zato, ker je bil József Szájer pravi šampion dvojne morale, saj je bil znan po svojih trdnih stališčih, usmerjenim proti LGBT skupnosti.

Pogosto se je v javnosti skliceval tudi na krščanske vrednote.

Podpornik Milana Zvera
Draga zabava: odstop ga bo stal več kot 8000 evrov poslanske plače mesečno ... Vir: Twitter

Zadeva pa ni nič manj neprijetna niti za slovensko SDS, saj je isti poslanec odločno podpiral tudi slovensko »bratsko« stranko in svojega »brata« Milana Zvera.

Tako je Orbánov evroposlanec že pred časom v video poslanici navdihnjeno podprl zavezniško SDS iz Evropske ljudske stranke in svojega »dobrega prijatelja« Milana Zvera.

Obojestranska pomoč ... Vir: Twitter

Medtem so v javnost pricurljali tudi posnetki prostorov, v katerem se je dogajala orgija.

Postopali so z nami kot Gestapo. In le kako bi jim lahko dali dokumente, ko pa na sebi nismo imeli niti gat.

Šlo je za prostore nad gej barom »Le Detour«.

Samo »seks žurko« pa so organizirali zvečer, v času policijske ure, ki v Bruslju traja od 22 ure zvečer pa do 6. ure zjutraj.

Prireditelj zabave, 29-letni doktorant David Manzheley je za belgijski časnik Het Laatste Nieuws dejal, da ne vidi nobenih problemov v kršitvi veljavnih protikoronskih predpisov, ker je povabil »le deset prijateljev«, prijatelji pa so pač pripeljali svoje prijatelje ...

Zato je najel tudi dve medicinski sestri, ki sta bili navzoči dogajanju, da bi opravljali hitre teste na Covid-19.

Tako prisrčno je Szájer pred zadnjimi evropskimi volitvami nagovoril volivce v Sloveniji. Vir: Twitter

Szájer menda sploh ni bil povabljen na zabavo, vendar je prišel v spremstvu prijatelja, ki je bil povabljen.

»Vedno pokličem nekaj prijateljev na moje zabave, ki nato pripeljejo s seboj še druge prijatelje in potem se vsi zabavamo. Malo se pogovarjamo, malo popijemo – kot v kavarni. Edina razlika je, da imamo medtem tudi seks drug z drugim. Ne vidim, kaj je tu slabega,« je dejal novinarjem prireditelj zabave David Manzheley.

Kraj orgije evroposlanca v Bruslju
Sosedje so se pritožili zaradi hrupa nad lokalom in zabave je bilo kmalu konec ... Pa tudi kariere bruseljskega diplomata iz vrst konservativne stranke madžarskega premierja. Vir: Twitter

Soba, v kateri se je orgijalo, je bila obložena z dekoracije na temo »Noč čarovnic«, s črnimi mrežami pajkov, lobanjami s svetlečimi očmi in trizobi, po tleh pa so bili razmetani posteljni vložki.

Policija je prišla zato, ker so se sosedje pritožili zaradi hrupa.

Policija je vdrla skozi vrata, niso niti potrkali. Bili so zelo nesramni, žalili so nas.

»Policija je vdrla skozi vrata, niso niti potrkali. Bili so zelo nesramni, žalili so nas,« je dejal lastnik stanovanja in dodal, da so policisti v stanovanje vpadli brez naloga in jih ozmerjali »s homofobnimi žalitvami.«

»Postopali so z nami kot Gestapo. In le kako bi jim lahko dali dokumente, ko pa na sebi nismo imeli niti gat,« se je pritožil novinarju.

Szájer je skušal zbežati skozi okno, vendar ga je mimoidoči videl in policija ga je prijela.

Ko se je pozval na diplomatsko imuniteto, je s policisti odšel do stanovanja, kjer jim je pokazal madžarski diplomatski potni list.

Ob tem sta se še dva diplomata pozvala na imuniteto.

Szájer je avtor desničarske uspešnice Opij globalizacijske utopije in njen protistrup.

Eden je s kraticami D.O., rojen leta 1977, drugi z kraticami P.B. pa leta 1987, je sporočila policija.

Szájer se je, ko je afera skupaj z njegovo identiteto končala pod žarometi svetovnih medijev, opravičil družini, kolegom in volivcem.

Njegova žena Tünde Hando, s katero ima hčer Fanni, je znana odvetnica in sodnica.

Szájer, po poklicu odvetnik, je sicer tudi pisatelj.

Junija lani je svojemu dobremu prijatelju, evroposlancu Milanu Zveru podaril svojo novo knjigo Opij globalizacijske utopije in njen protistrup.

Zver je bil zelo zadovoljen nad darilom in se je tudi pobahal na družbenih omrežjih, češ da mu je dober poslanski kolega »poklonil njegovo novo knjigo, kjer odlično analizira globalistične grožnje naši civilizaciji in kulturi

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek