REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Pekarna Grosuplje v novo leto s številnimi odličji

promocijsko sporočilo
Pekarna Grosuplje v novo leto s številnimi odličjiAlenka Mozetič Zavrl - Pekarna Grosuplje

V začetku letošnjega leta je Pekarna Grosuplje prejela številne nagrade in priznanja, ki so potrditev njihovega dobrega dela in zaupanja potrošnikov, obenem pa tudi dokaz, da Slovenci cenimo kakovost.

Pekarna Grosuplje je prejela nagrado Izbran produkt leta 2020 za njihov priljubljen pekovski izdelek Super kruh.

Slovenci cenimo kakovost

Zmagovalce so v obsežni strokovni raziskavi podjetja AC Nielsen izbrali najzahtevnejši ocenjevalci in potrošniki. Pečat Izbran produkt se podeli tistim izdelkom, ki jih več kot 1000 potrošnikov smatra za kakovostne in zaupanja vredne ter je zato odličen neodvisen nakupni nasvet.

Alenka Mozetič Zavrl: Poskušamo razvijati inovativne krušne izdelke, kajti kruh je še vedno del naše prehrane in ostaja del tradicije.

Nagrado za najbolj inovativno živilo leta 2020, ki jo podarja Inštitut za nutricionistiko z namenom prepoznati proizvode, ki so se lani prvič predstavili na trgovskih policah, pa je Pekarna Grosuplje prejela s kruhom PROTEINC.

Nagrajeni kruh Pekarne Grosuplje

39 zlatih odličij za odlično kakovost

Gospodarska zbornica Slovenija je na jubilejni podelitvi priznanj 20. strokovnega ocenjevanja kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic, ki je potekala na Ljubljanskem gradu, podelila podjetju Don Don 39 zlatih odličij za odlično kakovost za kruh in krof marelica.

Med pekovskimi izdelki je podjetje Don Don do sedaj prejelo največ zlatih odličij za kruh, s čimer so dokazali, da so vsako leto boljši.

Alenka Mozetič Zavrl, direktorica podjetja Don Don, je ob tem povedala: »Trudimo se slediti pekovskim in seveda prehranskim trendom. Glede na potrošnikov način prehrane in spreminjanje njegovega življenjskega stila poskušamo razvijati inovativne krušne izdelke, kajti kruh je še vedno del naše prehrane in ostaja del tradicije. S svojo razvojno ekipo razvijamo posebne izdelke, ki izboljšujejo naše sodelovanje s potrošniki in prepoznamo njihove žvljenjske navade, ki jim poskušamo slediti.«

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek