REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Trusted Brand 2020: Slovenci najbolj zaupamo kavi Barcaffè  

promocijsko sporočilo
Trusted Brand 2020: Slovenci najbolj zaupamo kavi Barcaffè  Kava v Sloveniji

Najbolj zaupanja vredna blagovna znamka kave – Barcaffè v letošnjem letu praznuje 50 let. Barcaffè je priznanje Trusted Brand prejela že štirinajsto leto zapored, njen nezamenljiv okus pa prebuja večino Slovencev.

Raziskava je tudi letos potekala na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji. Raziskavo, v kateri je sodelovalo več kot tisoč oseb, je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana.

Nenehno vlaganje v kakovost izdelkov se dolgoročno vedno obrestuje.

Nagrada potrjuje vodilni položaj blagovne znamke Barcaffè na slovenskem trgu in je dokaz, da Slovenci cenimo kakovost in prefinjenost okusa kave. Vodilni položaj si je izborila s kakovostjo in popolno predanostjo sodelavcev, ki so verjeli v njen uspeh, nagrada pa je dodatna vzpodbuda za prihodnost.

»Nenehno vlaganje v kakovost izdelkov se dolgoročno vedno obrestuje«, dodajajo pri Barcaffèju s ciljem, da še naprej dosegajo in presegajo pričakovanja najbolj zahtevnih kavoljubov.

 

 

Delite članek