REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Barcaffe: 50 posebnih doživetij za 50 let

promocijsko sporočilo
Barcaffe: 50 posebnih doživetij za 50 letBarcaffe 50 let

Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.

Barcaffè se je v zahvalo za 50 let zvestobe, odločila podariti 50 posebnih doživetij v 50 dni trajajoči nagradni igri. Sodelujoči lahko izbirajo med koncerti, obiski mest, adrenalinskimi pustolovščinami, zabavami za družino ali razvajanji v wellness-u.

V luči trenutnih razmer je veljavnost vseh darilnih bonov podaljšana na 2 leti, tako da bodo imeli nagrajenci dovolj časa, da jih izkoristijo.

V nagradni igri lahko sodelujete z nakupom izdelka Barcaffè in številko računa, ali tako, da svoji najljubši kavi zaželite nekaj lepega za rojstni dan.

V luči trenutnih razmer je veljavnost vseh darilnih bonov podaljšana na 2 leti, tako da bodo imeli nagrajenci dovolj časa, da jih izkoristijo.

Barcaffe-50 let

Skodelica kave ni odlična le v kavarni in v dobri družbi. Včasih si moramo vzeti čas zase in v luči trenutne situacije je to popolna priložnost, da uživamo ob skodelici svoje najljubše kave ter ji medtem napišemo posvetilo.

Kaj pa veš, morda bo z  malo sreče ravno tebe popeljala na dogodivščino.

Barcaffè je nastala 8. maja 1970.

Barcaffè je nastala 8. maja 1970.

V vseh teh letih si je na trgu prednost izborila s kakovostjo in popolno predanostjo sodelavcev, ki so verjeli v njen uspeh.

Prvi izdelek blagovne znamke je bila sveže mleta in pražena kava pakirana v vrečke po 100g, ki jo vsi dobro poznamo in v veliki večini uporabljamo še danes.

Delite članek