REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Prenovljena zunanjost Barcaffèja: Pol stoletja izbranih okusov odslej v okolju še prijaznejši embalaži

promocijsko sporočilo
Prenovljena zunanjost Barcaffèja: Pol stoletja izbranih okusov odslej v okolju še prijaznejši embalažiBarcaffe - nova podoba

V pol stroletja se lahko marsikaj spremeni. Nekatere svari pa so kljub spremembam še vedno enake. In kaj imamo še skupnega s prednamci izpred 50 let?

Eno zagotovo. Kavo Barcaffè, ki nas opominja, da življenje sestavljajo preprosti trenutki ob skodelici skrbno izbrane mešanice kavnih zrn, ki pričarajo nezamenljiv okus tega najbolj priljubljenega napitka.

Barcaffe - vrečka, pakiranje

Tako je, Barcaffè je z nami že pol stoletja. Pila sta jo je že vaša babica in dedek, teta, pije jo soseda iz tretjega nadstropja in sodelavec iz oddelka financ.

Barcaffè je v Sloveniji postal sinonim za kavo. Dobro kavo, ki polepša dan.

Barcaffèjevi strokovnjaki že vseh 50 let izbirajo le najboljša zrna kave neposredno pri pridelovalcih, jih pražijo z ljubeznijo in predanostjo, zato vsebina tiste rožnate vrečke vedno razvaja naše čute.

Prvo 100-gramsko pakiranje iz portoroške pražarne je bilo sicer rdeče, a ga je kasneje zamenjala kultna rožnata barva, ki se je usedla v srca Slovencev in tudi kavoljubov širom regije.

Barcaffè je v Sloveniji postal sinonim za kavo. Dobro kavo, ki polepša dan.

Danes družino Barcaffè sestavlja pestra izbira raznovrstnih kavnih mešanic, arom in napitkov, ki nam lepšajo jutra in popoldneve, od klasike v rožnati vrečki, bio mešanice, single origin kave, Black'n'Easy turške kave do instant napitkov za posebno kremasta doživetja.

Za vsak okus, za vsako generacijo, za vsak trenutek dneva se najde svoja.

Barcaffè ne razočara. Tudi za letošnjega Abrahama bo tako.

Toda tudi Barcaffe se - spreminja.

Vsebina vrečk ostaja zmeraj enako vrhunska, toda po novem je ta vsebina že v popolnoma novih ovitkih.

In kaj je na njih tako posebnega? Predvsem to, da je nova embalaža iz obnovljivih virov,  z veliko nižjim ogljičnim odtisom in brez aluminija.

Tudi na ta način Barcaffe daje svoj prispevek krožnemu gospodarstvu ter k čistemu in naravnemu okolju.

Nova embalaža je iz obnovljivih virov,  z veliko nižjim ogljičnim odtisom in brez aluminija.

In vsi tisti, ki so pri tem sodelovali, so lahko prav zato odkrito ponosni tudi na svoj prispevek pri doseganju teh ciljev.

Razlog več, da tudi sebe nagradite s skodelico Barcaffeja, veterana prestižnega kavnega okusa v novi preobleki. 

    

Delite članek