REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Barcaffè združil moči z umetnico Aljo Horvat, ki se je uvrstila na Forbesovo lestvico

promocijsko sporočilo
Barcaffè združil moči z umetnico Aljo Horvat, ki se je uvrstila na Forbesovo lestvicoBarcaffe 50 let

V letu 2020 Barcaffè praznuje 50 let.

Ljubiteljem kave želi ob tem jubileju ponuditi nekaj posebnega, drugačnega in jim polepšati dan.

V sodelovanju z Aljo Horvat, mlado slovensko oblikovalko so pripravili kolekcijo skodelic za kavo.

Anja Horvat

Pet za vsako uspešno preteklo desetletje in šesto kolekcijo za vsa uspešna leta, ki še sledijo. Darilno pakiranje, ki je že na voljo v trgovinah, vsebuje pol kilograma kavice ter darilo - skodelico s krožničkom.

Barcaffè želi vse ljubitelje kave spodbuditi, da nekomu polepšajo dan in jih spomnijo na tiste trenutke, ki v življenju štejejo največ.

Barcaffè, ki je sinonim za odlično kavo, je moči združila z eno izmed najopaznejših mladih evropskih umetnic, slovensko ilustratorko Aljo Horvat, ki je bila že pri 23 letih deležna velikega priznanja za svoje delo – uvrščena je namreč na Forbesov seznam 30 najvplivnejših umetnikov in kulturnikov, ki so stari manj kot 30 let.

Barcaffe

Ko si vzamemo čas za kavo, si vzamemo čas zase in za svoje najljubše.

Majhni, a pomembni trenutki so tisti, ki res naredijo življenje bogatejše in lepše.

Barcaffè želi zato vse ljubitelje kave spodbuditi, da nekomu polepšajo dan in jih spomnijo na tiste trenutke, ki v življenju štejejo največ.

 

Delite članek