REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Nenad Glücks: »Najprej je NIČ kritike izrekel Miheljak, nato je še bolj ostro nastopil Markeš in dodal svojih NIČ kritike.«

Nenad Glücks: »Najprej je NIČ kritike izrekel Miheljak, nato je še bolj ostro nastopil Markeš in dodal svojih NIČ kritike.«Nenad Glucks | vir: Twitter

Novinar Reporterja Nenad Glücks si je ogledal novo oddajo »Politično« s Tanjo Gobec in se začudil nad nenavadno »pluralnostjo« izbranih gostov.

Oddaja »Politično« avtorice Tanje Gobec namreč po njegovi oceni kaže »pluralno« stanje TVS. Ker je Markeš po kameleonsko svoja stališča že pred leti pragmatično (in za lepo plačo) prilagodil tistemu polu, iz katerega na svet gleda Vlado Miheljak, je oddaja seveda izzvenela v duhamorno in enolično.

Nič ni bolj bedastega kot potrata dragocenega programskega časa za medsebojno strinjanje dveh »doktorjev«, ki sta ob tem kar tekmovala v tem, kdo bo uspel enostavne zadeve povedati čim bolj zapleteno, učeno in manj razumljivo. 

Skratka – nepolemično, enostransko, predvsem pa - dolgčasno.

Aljušo Pertinača pa je to spomnilo na »kritiko« in uravnoteženost medijev v neki drugi državi.

Komentarji