REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Alpacem Cement zaključil šolsko leto z druženjem štipendistov in razpisal nove štipendije za 2024/2025

promocijsko sporočilo
Alpacem Cement zaključil šolsko leto z druženjem štipendistov in razpisal nove štipendije za 2024/2025Štipendisti Alpacema

Tradicionalnega dneva s štipendisti v podjetju Alpacem Cement se je letos udeležilo kar 25 dijakov in študentov.

Skupaj z zaposlenimi so se od šolskega leta poslovili z ogledom kamnoloma in team-buildingom. S tem so za prihajajoče šolsko leto razpisane tudi nove kadrovske štipendije.

Tradicionalnega dneva s štipendisti v podjetju Alpacem Cement se je letos udeležilo kar 25 dijakov in študentov. Skupaj z zaposlenimi so se od šolskega leta poslovili z ogledom kamnoloma in team-buildingom.

Dogodek, posvečen študentom se je začel z ogledom kamnoloma Rodež, kjer so štipendisti spoznali delovanje podjetja in pridobili vpogled v procese pridobivanja surovin.

Sledil je ogled opuščenega kamnoloma Lastivnica, ki ponuja poučne tematske table o mineralih v cementni industriji, večji del pa je bil namenjen sproščenemu druženju in team buildingu po Tematski poti Deskle.

Štipendisti so se preko kviz vprašanj ter foto in video izzivov povezali in zabavali, ter se po vrnitvi v cementarno še podružili s svojimi mentorji.

Ker se v podjetju Alpacem Cement močno zavedajo, da je kakovosten kader ključ do uspešnega razvoja podjetja je bil dogodek izjemna priložnost za štipendiste, da se povežejo z zaposlenimi in mentorji ter pridobijo vpogled v delovno okolje podjetja.

Dijakom in študentom iz regije, ki se izobražujejo na tehničnih šolah, namreč Alpacem omogoča pridobitev želene izobrazbe ter možnost zaposlitve in razvoja v ekipi.

Alpacem Cement zato tudi za leto 2024/2025 objavlja nov razpis kadrovskih štipendij za študije tehničnih, naravoslovnih in družboslovnih smeri.

Informacije o razpisu ter prijave preko spletnega obrazca so dosegljive na spletni strani podjetja Alpacem Cement.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek