REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Zakonca Trump pozitivna na koronavirus. Novica prišla, ko je razkrit posnetek Melaniinih pogovorov s svetovalko

Zakonca Trump pozitivna na koronavirus. Novica prišla, ko je razkrit posnetek Melaniinih pogovorov s svetovalkoMelania in Donald Trump, pozitivna na Covid-19. Vir: Twitter

Ameriški predsednik Donald Trump in njegova soproga Melania Trump sta oba pozitivna na Covid-19.

To je sporočil Trump sam, takoj zatem, ko se testiral, saj je bila pred tem na koronavirus pozitivna njegova svetovalka Hope Hicks.

74-letni Donald Trump spada v skupino oseb z največjim tveganjem za komplikacije v primeru okužbe zaradi koronavirusne bolezni Covid-19, ki je doslej ubila že več kot milijon ljudi po svetu in 200.000 samo v ZDA.

Še vedno se ne ve, ali bo to vplivalo tudi na predsedniško kampanjo, toda Donald Trump in Melania Trump se že nahajata v samoizolaciji.

Melania$Trump
Potus in Flotus. Vir: Twitter

Druga debata s protikandidatom in tekmecem za položaj predsednika ZDA Joejom Bidnom je bila napovedana za 15. oktober, vendar sedaj ni jasno, ali bo sploh mogoča.

74-letni Donald Trump spada v skupino oseb z največjim tveganjem za komplikacije v primeru okužbe zaradi bolezni.

Bela hiša je zatrdila, da se predsednik in prva dama sedaj »počutita dobro«, ob tem pa je objavila tudi izjavo Trumpovega zdravnika dr. Seana P. Conleyja.

Pri tem so vsi opazili, da se je ameriški predsednik nedavno celo norčeval iz Joeja Bidna, ker je na predvolilnem shodu nosil – masko.

»Danes zvečer sva bila prva dama in jaz testirana na Covid-19 in sva pozitivna. Takoj bova začela s procesom karantene in ozdravitve. Skozi to bova šla skupaj,« je Donald Trump sporočil prek Twitterja.

V posebnem sporočilu se je oglasila tudi Melania in razkrila, da je prestavila vse svoje obveznosti na poznejši čas, ter da se »oba (z Donaldom) počutita dobro.«

Novica, da sta zakonca Trump okužena, je prišla ravno v času, ko je objavljen posnetek pogovora med Melanio in njeno nekdanjo najboljšo prijateljico ter svetovalko Stephanie Winston Wolkoff, ki ga je slednja posnela tajno in objavila ob izzidu svoje knjige Melania in jaz.

V tajno posnetem pogovoru, je Melania na omenjanje novinarjev, ki jo nenehno sprašujejo o otrocih migrantov, ločenih od staršev na meji med ZDA z Mehiko, osorno odvrnila: »Prekleto, dajte mi mir.«

Melania je v isti sapi napadla liberalne medije, češ da niso želeli objaviti zgodbe o tem, kako se je borila za združevanje otrok in mater.

Nato je dodala, da ne želi prispevati zgodbe za televizijo Fox, ter pogovor sklenila z besedami: »Komu mar za božične reči in okraske?«

V resnici je uporabila nekoliko bolj preprost besednjak: »Komu se j*be za božične reči in okraske?«

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek