REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Toml: “Tiste v delikatesi je treba opozorit, da se sendvičar vrača...”

Toml: “Tiste v delikatesi je treba opozorit, da se sendvičar vrača...”Darij Krajčič | vir: www.strankalms.si

Poslanec LMŠ Darij Krajčič je sredi februarja odstopil s funkcije poslanca DZ zaradi kraje sendviča razmišlja o preklicu svojega ostopa.

Poslanec LMŠ Darij Krajčič je namreč sredi februarja odstopil s funkcije poslanca Državnega zbora zaradi kraje sendviča. Pred tem je v državnem zboru na seji parlamentarnega odbora za kmetijstvo razlagal, kako je v trgovini ukradel sendvič, a je to utemeljil "s preverjanjem varnosti" v trgovini.

Nato je pojasnjeval, češ da je šlo le za "družbeni eksperiment".

Toda sedaj je Krajčič nenadoma naredil "salto mortale" in dejal, da je bila njegova odločitev za odstop prezgodnja oz. prenagljena.

Pojasnil je okoliščine, ki so se odtlej spremenile. Po njegovih navedbah se je pokazalo, da v njegovem "eksperimetu", za katerega priznava, da je bil neprimeren, ni šlo za krajo.

Odločil se bo do ponedeljkove seje DZ, ko je predvidena seznanitev z njegovim odstopom. To je sprožilo različne komentarje.

Premier Marjan Šarec je v odzivu na napoved Krajčiča, da bo še dodatno razmislil o svojem odstopu, dejal, da bo Krajčič v primeru neodstopa težko še član LMŠ.

Tudi sicer ga je pozval, naj temeljito premisli, kaj bi pomenilo, če napovedi odstopa ne bi uresničil.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek