REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Raznežena hrvaška predsednica zapela o Kristusu na Hrvaškem katoliškem radiju

Raznežena hrvaška predsednica zapela o Kristusu na Hrvaškem katoliškem radijuKolinda Grabnar Kitarović Vir:YouTube

Predsednica Hrvaške Kolinda Grabnar - Kitarović je dala velik intervju za Hrvaški katoliški radio in se ob tej priložnosti zelo raznežila.

V videu je mogoče videti in slišati, kako poje o Kristusu in katera pesem, ki je bila menda zelo všeč tudi Janezu Pavlu II ji je še posebej všeč.

Na radiju so napovedali »velik in vsebinski intervju« s predsednico Hrvaške in po oceni Siniša Kovačića, novinarja, ki je vodil intervju, je bilo to 60 minit vsebinskega pogovora o vseh aktualnih vprašanjih.

Bo sedaj zažvrgolel tudi slovenski predsednik Borut Pahor, ki ob koketiranju z javnostjo rad posnema hrvaško predsednico?

»Govorila je različnih temah, od rekonstrukcije vlade, kandidaturi, komunističnih zločinih, do osebnega odnosa z Bogom in katoliško cerkvijo.

Predsednica je bila tako dobro razpoložena, da je na koncu zapela priljubljeno duhovno pesem o Kristusu na žalu,« so zapisali v Hrvaškem katoliškem radiju.

Na isti spletni strani bo kmalu na voljo tudi celoten intervju s hrvaško predsednico. Pesem, ki jo poje predsednica Hrvaške je sicer tukaj.

Tudi slovenski predsednik Borut Pahor se zna podobno kot predsednica Hrvaške približati ljudem in prikupiti ljudem; vendar mu je predsednica Hrvaške, s katero pogosto tekmuje v prijaznosti in všečnosti, s to svojo potezo postavila skorajda nepremostljivo prepreko.

Da zna slovenski predsednik kositi travo, delati piškote in čistiti smeti, to seveda vemo.

Toda,ali  zna tudi peti? In če - kaj? Ta vprašanja še vedno čakajo na odgovore.  

 

 

 

Delite članek