REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Uspešno zaključen program Seeds for the Future

promocijsko sporočilo
Uspešno zaključen program Seeds for the FutureUdeleženci Huaweievega programa Seeds for the Future 2022

V sklopu zaključnega dogodka Huaweievega programa Seeds for the Future 2022 je potekala okrogla miza na temo tehnoloških talentov prihodnosti.

Letošnjega izobraževalnega programa, ki je v Sloveniji potekal že tretje leto, se je med 7. in 14. novembrom udeležilo pet izjemnih študentov, ki so na dogodku prejeli diplome.

V uvodnem nagovoru je Walter Zhang, izvršni direktor Huawei Technologies Slovenija, poudaril, da je potrebno mladim talentom ponuditi prostor za razvoj in zmanjšati digitalno vrzel s pomočjo izmenjave izkušenj in znanja: »Svet je digitaliziran in globalno povezan bolj kot kadarkoli prej. Za prihajajoče generacije inovatorjev sta ključna razumevanje digitalne infrastrukture, ki nas povezuje, in razumevanje različnih kultur ter tehnologij. Voditelji prihodnosti bodo morali biti digitalno rojeni in kreativni, z dobrim razumevanjem sveta okoli sebe – prepričan sem, da so nekateri danes tu med nami.«