REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Sladki Lindt s svojo trgovino zdaj tudi v Sloveniji!

promocijsko sporočilo
Sladki Lindt s svojo trgovino zdaj tudi v Sloveniji!Lindt v Maxi gourmet marketu

Vrhunska čokolada in še lepša čokoladnica, ki v trenutku privabi pogled, je svoja vrata odprla v Maxi gourmet marketu v Ljubljani in s tem postala prva Lindt trgovina v Sloveniji. Poleg predstavnikov Lindta in Mercatorja pa so se na otvoritvi s čokoladnimi izdelki razvajala tudi znana slovenska imena Danica Lovenjak, Tjaša Kokalj Jerala, Nika Urbas, Nataša Mernik, Sara Tatalovič, Alenka Trogrlič in drugi.

Vrhunska čokolada in še lepša čokoladnica, ki v trenutku privabi pogled, je svoja vrata odprla v Maxi gourmet marketu v Ljubljani in s tem postala prva Lindt trgovina v Sloveniji.

Praline, čokoladne tablice in bonboniere, vse to in še več v svoji široki paleti luksuznih čokolad ponuja Lindt. Lindtovi mojstri že več kot 175 let navdušujejo ljudi po svetu; med najbolj znanimi kreacijami so med drugim Lindor praline z mehko, topljivo sredico, skrbno pripravljena mešanica kakava v Lindt Excellence temnih čokoladnih tablicah in ikonični božični Lindt medvedek.

Dobrega sodelovanja so veseli tudi pri Mercatorju.

Samo Gorjup, direktor področja maloprodaje v Mercatorju, je poudaril: »V imenu Mercatorja in Maxi gourmet marketa, ki je sinonim za kulinarične užitke že 52 let, izrekam dobrodošlico najširši ponudbi Lindtovih izdelkov, za katere sem prepričan, da jih naši kupci odlično poznajo. Ne dvomim pa, da bodo kupci tudi v prihodnje vedno znova našli razlog za razvajanje brbončic in obiskali našo skupno trgovino.«

V trgovini je na voljo tudi Lindor pick & mix, kjer si iz bogate ponudbe številnih okusov sami izberete svoje najljubše kroglice.

Kroglice, ki so jih razvili Lindtovi mojstri, ki so na temeljih, ki segajo v leto 1845, razvili in izpopolnili svoje edinstvene skrivne recepte in od takrat ostali predani kakovosti in strokovnemu znanju.

Vse to je vodilo do vrhunske čokolade, ki jo poznamo danes.

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek