REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Sin Ivice Todorića odprl nepremičninsko agencijo

promocijsko sporočilo
Sin Ivice Todorića odprl nepremičninsko agencijoAnte Todorić in Petra Kaćunko

Ante Todorić, sin znanega poslovneža Ivice Todorića, ki je bil nekoč največji lastnik Agrokorja se je odločil za nov projekt – skupaj s poslovno partnerko Petro Kaćunko sta skupaj z partnerji iz Nemčije odprla nepremičninsko agencijo Regent Real Estate, ki se osredotoča predvsem na premium segment nepremičnin.

Agencija je usmerjena v premium nepremičnine, ponuja pa celovit pristop do prodajalcev in kupcev nepremičnin ter se popolnoma osredotoča na potrebe in želje strank.

Slovenci tradicionalno radi dopustujemo na Hrvaškem, marsikdo pa se – zaradi prečudovite obale in bližine doma – odloči tudi za nakup stanovanja, hiše ali celo vile pri sosedih.

V zadnjem času, predvsem pred vstopom Hrvaške v schengensko območje, je bilo opaziti celo porast nakupov, pri čemer pa lahko kupcu zelo pomaga nepremičninska agencija.

V zadnjem času, predvsem pred vstopom Hrvaške v schengensko območje, je bilo opaziti celo porast nakupov, pri čemer pa lahko kupcu zelo pomaga nepremičninska agencija.

Hrvaški nepremičninski trg je izredno dinamičen, ponudbe pa je veliko, zato je pri nakupu ključnega pomena dobra nepremičninska agencija, ki zna kakovostno svetovati in pomagati pri celotnem postopku – vse od ogledov do zaključka transakcije.

Še posebej to velja za tujce, katerih delež je pri južnih sosedih precej visok, kajti približno tretjino vseh nepremičnin na Hrvaškem kupijo tuji kupci; poleg Slovencev še Nemci in Skandinavci, Ukrajinci, Čehi, Slovaki ter tudi Rusi.

Vodilo nepremičninskega agenta mora biti, da stranki – bodisi kupcu bodisi prodajalcu – svetuje in olajša odločitve, pomaga skozi postopek in, kar je posebej ključno v premium segmentu, omogoči prijeten postopek, ki vodi k uresničitvi sanj in se ga zato želimo tudi spominjati kot prijetnega. 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek