REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Podeljene nagrade Websi: Mercator ostaja najboljši

promocijsko sporočilo
Podeljene nagrade Websi: Mercator ostaja najboljšiNagrade Websi za Mercator

Mercator je postal letošnji Generalni Websi prvak in s tem utrdil svoj položaj na trgu tudi na področju največjih digitalnih projektov.

Žirija Websija je najboljšega soseda s 1. mestom nagradila tudi v kategoriji Družbeno odgovorni projekti ter s 3. mestom v kategoriji Trgovci in v kategoriji Video. 

Po prejemu prestižnega priznanja Oglaševalec leta 2022, Mercator utrjuje svojo pozicijo na trgu tudi z uspešnimi rešitvami na področju največjih digitalnih projektov.

S projektom »Pozor! Čist` hud pes! & Dogstagram« je Mercator prejel veliko nagrado Generalni WEBSI prvak, ki se podeljuje projektu z največ doseženimi točkami med vsemi projekti.

Žirija je projektu podelila tudi 1. mesto v kategoriji Družbeno odgovorni projekti. 3. mesto je Mercator zasedel v kategoriji Trgovci (tradicionalni) za Knjigo receptov iz M Soseske in v kategoriji Video - V hribe z radovedno sosedo.  

Mercator je postal letošnji Generalni Websi prvak in s tem utrdil svoj položaj na trgu tudi na področju največjih digitalnih projektov. Žirija Websija je najboljšega soseda s 1. mestom nagradila tudi v kategoriji Družbeno odgovorni projekti ter s 3. mestom v kategoriji Trgovci in v kategoriji Video. 

Odgovorni do družbe 

V sklopu svoje družbene odgovornosti so pri Mercatorju želeli pomagati tudi zavetiščem in društvom za zaščito živali.

Aktivacija »Pozor! Čist` hud pes! & Dogstagram« je tako zaživela skozi oddajo na www.msoseska.tv, na prodajnih mestih in na spletu skozi digitalne aktivnosti, ki so se raztezale od klasičnih objav na socialnih omrežjih, do ločenega Instagram profila, ki so ga upravljali prav pasji hišni ljubljenčki.

Z akcijo se je zbralo več kot 1000 kg hrane, ki jo je Mercator doniral slovenskim zavetiščem in društvom.

Vseh 8 psov, ki so bili predstavljeni skozi oddajo in na »Dogstagramu«, je našlo svoj novi dom in ljubeče lastnike.

Digitalna aktivacije je dosegla več kot 1 milijon uporabnikov družbenih omrežij, Instagram stickerji pa so dosegli rekordnih več kot 6 milijonov ogledov. 

Za uspešen projekt je povezana ekipa ključnega pomena 

»Nagrade potrjujejo, da je za uspešen projekt potrebna dobra in povezana ekipa. Veseli me, da ima Mercator ob sebi partnerje, katerih odnosi temeljijo na zaupanju in sodelovanju. To se odraža tudi v naši skupni viziji in ustvarjanju odličnih projektov,« je povedala direktorica področja marketing v Mercatorju, Viktorija Radojević Mavrič

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek