REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Do boljše prihodnosti z boljšimi rešitvami

promocijsko sporočilo
Do boljše prihodnosti z boljšimi rešitvamiHuawei na MWC 2023. Vir: Zajem zaslona, Twitter

Inovativne in zelene rešitve so temelji za bolj inteligenten svet. Svojo zavezo do inoviranja in spodbujanju razvoja digitalnega gospodarstva, je ta teden predstavilo podjetje Huawei, na Mobile World Congress (MWC) v Barceloni.

S predstavitvijo svojih rešitev, s katerimi želijo zagotavljati vrhunsko izkušnjo 5G, inteligentno ultraširokopasovno povezljivost, digitalno in inteligentno transformacijo ter rešitev Green 1-2-3, je Huawei jasno izrazil svojo zavezo inoviranju za dobo 5.5G, ustvarjanju vrednosti za stranke in spodbujanju digitalnega gospodarstva.

Peng Song, predsednik strategije in trženja IKT pri Huawei je na »Huawei Green ICT Summit« v nagovoru poudaril pripravljenost Huaweia za sodelovanje z operaterji po celem svetu, z namenom doseganja ravnotežja med zelenim razvojem in pospešitve zelenega razvoja IKT.

Huawei še dodatno utrdilo svoje stališče

Na Huaweievem forumu je Li Peng, Huaweiev predsednik Carrier BG, še dodatno utrdil stališče Huaweia in dejal, da mora industrija sodelovati za hitrejši premik proti ultraširokopasovnemu, zelenemu in inteligentnemu svetu. Pri tem pa bo pri postavitvi temeljev v veliko pomoč Huaweiev poslovni načrt GUIDE.

Na MWC je svoj dogodek gostil tudi Enterprise, Huaweiev oddelek, pod geslom »Leading Digital Infrastructure for New Value Together«, kjer bo predstavljenih več kot 50 inovativnih izdelkov in rešitev za globalne stranke.

Inteligentna prihodnost, polna upanja

Glavni razstavni prostor je Huawei na MWC zasnoval na konceptu »Intelligent Future, Full of Hope«, kjer je predstavil obdobje, napajano iz strani digitalnega gospodarstva. S predstavitvijo svojih rešitev, s katerimi želijo zagotavljati vrhunsko izkušnjo 5G, inteligentno ultraširokopasovno povezljivost, digitalno in inteligentno transformacijo ter rešitev Green 1-2-3, je Huawei jasno izrazil svojo zavezo inoviranju za dobo 5.5G, ustvarjanju vrednosti za stranke in spodbujanju digitalnega gospodarstva.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek