REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Melania živi s »svojo družino« in ne nujno z - Donaldom Trumpom

Melania živi s »svojo družino« in ne nujno z - Donaldom TrumpomBarron, Donald in Melania Trump. Vir: Twitter
Kje je živela kot prva dama in kje živi sedaj namreč ostaja – velika skrivnost.

Tudi potem, ko je nekdanji ameriški predsednik Donald Trump odšel z oblasti ostaja nejasno, kaj se pravzaprav dogaja z Melanio in kje dejansko živi?

V svoji knjigi o zadnjih dnevih Trumpovega predsedovanja Michael Wolff znova odpira to vprašanje.

Kje je živela kot prva dama ZDA in kje živi sedaj namreč ostaja – velika skrivnost.

»V štirih letih v Beli hiši ni bilo nikoli jasno, koliko časa je preživela v Beli hiši ali pa v Marylandu, kjer živita njena starša. Svetovalci so bili pazljivi pri tem, da tega niso raziskovali ali postavljali vprašanj o tem. Tudi v Mar-a-Lago je bilo to nejasno,« poudarja publicist Michael Wolff, nekdanji poročevalec iz Bele hiše.

Barron in Melania Trump
Barron in Melania Trump. Vir: Twitter

In čeprav niso bile nikoli potrjene, so Melanio govorice o tem, da največ časa preživi s starši v Potomacu in ne v Beli hiši ves čas spremljale tekom prvega in edinega predsedniškega mandata njenega moža Donalda Trumpa.

Poročila in ugibanja o tem so se pričela pojavljati potem, ko so ljudje opazili, da nad področjem Potomaca ves čas letijo helikopterji.

Februarja leta 2020 pa je International Business Times poročal, da Melaniin in Donaldov sin Barron biva pri svojih starih starših v Potomacu.

Prejšnji teden so Melanio prvič, odkar sta bila z Donaldom izseljena iz Washingtona, opazili v New Yorku Cityju.

Nato so prejšnji teden Melanio prvič, odkar sta bila z Donaldom izseljena iz Washingtona, opazili v New Yorku Cityju.

Mnogi so se zato spraševali, če se namerava vrniti nazaj v mesto, ki je bilo njen dom 20 let preden je postala »prva dama ZDA.«

Ameriški viri sedaj poročajo, da bosta poletje s sinom Barronom preživela deloma v »penthouse« apartmaju na Manhattnu, ki je v Trumpovi stolpnici, deloma pa v počitniški hiši v Bedminstru v  New Jerseyju.

»Melania in njena družina počnejo veliko zadev skupaj, toda ne nujno z Donaldom. In najbolj srečna je, ko je s člani lastne družine, vključno z njenim sinom,« je novinarjem razkril o zadevah v družini Trump dobro seznanjen vir.

In vse kaže, da izraz »njena družina« ne vključuje tudi - Donalda Trumpa.

Delite članek