REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Sestra Melanie Trump kritizirala poteze Donalda Trumpa

Sestra Melanie Trump kritizirala poteze Donalda TrumpaInes Knauss in Melania Trump. VIr: Twitter

Ines Knauss (germaniziran priimek njenih staršev - Knavs) ima zasebni Twitter račun, na njem pa se je že nekajkrat kritično odzvala na dejanja nekdanjega predsednika ZDA in moža njene sestre Melanie Trump.

Sestra Melanie Trump Ines Knauss na družbenih omrežjih rada komentira in kritizira poteze Donalda Trumpa.

Vsa družina Melanie se sicer trudi, da bi bila kar se da daleč od medijev in javne pozornosti.

Vendar pa je novinar Ashley Feinberg, ki je odkril račun Ines Knauss, v njem našel in naštel vrsto kritičnih stališč do 45. predsednika ZDA.

Isti novinar je že pred tem razkril Twitter račune direktorja FBI Jamesa Comeyja in senatorja Mitta Romneyja.

Ines Knauss je tako všečkala tvite, ki so kritizirali Trumpovega odvetnika v procesu ustavne obtožbe in tudi tvit, ki se je norčeval iz suspenzije predsednikovega Twitter računa po nemirih 6. januarja, ko so njegovi pristaši vdrli v Kapitol.

Ima tudi svoj profil na Instagramu.

Čeprav naj bi bil ta račun Ines Knauss zaseben, je Feinberg njegovo vsebino pregledal s pomočjo »tretje strani.«

Da ima Ines Knauss zaseben Twitter račun, je trdila tudi Mary Jordan v lani izdani knjigi »Umetnost njenega dogovarjanja« (The Art of Her Deal), v katerem so opisane podrobnosti o tem, kako je Melania postala prva dama ZDA.

Toda niso prav vsi zapisi kritični do Donalda Trumpa.

Ines je Donaldu in Melanii na primer zaželela hitro okrevanje, potem ko sta bila okužena s koronavirusom.

V drugem primeru je zapisala, da bi vsi morali »čestitati Melanii zaradi njene uspešne kampanje zoper nasilje na spletu.«

Šestega januarja letos je svojega očeta Viktorja vprašala, če gleda CNN, on pa ji je odgovoril s simbolom srca, torej s potrditvijo, da spremlja, kaj se dogaja, ko so privrženci njegovega zeta Donalda razdejali ameriški senat.

Ines in Melania sta v stiku in menda imata dober odnos.

Ines, ki je po poklicu dizajnerka in umetnica, sicer živi nedaleč vstran od Trumpovega nebotičnika na Peti aveniji v New Yorku, je bila tudi priča na poroki Melanie in Donalda.

Sestra Melanie in njuna starša naj bi bili po poročanju ameriških virov precej vznemirjeni zaradi vdora Trumpove drhali v Kapitol 6. januarja in poskusov nekdanjega predsednika, da ne prizna poraza na novembrskih volitvah leta 2020.

Starša Melanie živita skupaj z njo in vnukom Barronom, sinom Donalda Trumpa.

Ines je spremljala Melanio tudi na poti v ZDA, kamor sta obe odšli v iskanju zaposlitve in kariere.

Že prej sta bili skupaj v Milanu, kjer je Melania delala kot model, Ines pa kot dizajnerka oblačil, tako kot njena mati.

Sedaj sta Melania in Ines skupaj z očetom Viktorjem in materjo Amalijo v ZDA, ob tem pa ima Melania še polbrata Denisa Cigelnjaka, ki menda še nikoli ni srečal svojega očeta Viktorja in dveh svojih polsester.

Ines je sicer tri leta starejša od Melanie, velja pa za njeno najtesnejšo zaupnico.

Fotograf Ale de Basseville jo je pohvalil zaradi njenega videza.

Bila naj bi zelo vljudna in prijazna in »ni bila kot druga dekleta tam, ki se obnašajo kot kraljice.«

Melania je na Instagramu delila tudi nekatere risbe, ki jih je narisala Ines ter njune slike iz otroštva.

Ines naj bi bila v tem času tudi precej časa skupaj z Barronom, saj ji Melania zaupa bolj kot profesionalnim pomočnicam.

Delite članek