REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Zanimiv sejem v Gornji Radgoni

Zanimiv sejem v Gornji Radgoni

Med 12. in 14. Aprilom bo v Gornji Radgoni na sejmišču potekal sejem LOV, RIBOLOV in NATURO 2019.

Če še iščete idejo, kam za vikend, naj vam namignemo, da je v Gornji Radgoni, kjer se tudi dobro je in pije, ponovno zanimiv sejem tako za mlado kot staro.

Otrokom lahko pokažete veliko nagačenih živali, da si predstavljajo, kakšne so v resnici, nekaj je vedno tudi živih, ne pozabimo na ogled lovskih psov, ribolov je stalnica v slovenski kulturi sproščanja, sejem naturo pa kam in kako na oddih za dušo. Torej bo celotna družina našla nekaj za vsakega člana.

Kaj vas pričakuje: »Sejem LOV bo nudil pestro ponudbo lovske opreme v ogled in ugoden nakup. Spremljale ga bodo strokovne predstavitve krovnih organizacij s področja lovstva in gospodarjenja z naravo. Z družabnimi prireditvami pa bo sejem vabil k dobremu razpoloženju.

Na sejem RIBOLOV lahko zavijete po ugoden nakup in pestro ponudbo ribiške opreme. Spremljale ga bodo strokovne predstavitve krovnih organizacij s področja ribištva in gospodarjenja z naravo.

Sejem NATURO vas bo seznanil z zamislimi, opremo, izdelki in napotki za naravne potepe, turističnimi destinacijami, s pohodniškimi in planinskimi turami... ali pa se boste samo pozanimali, kako sprostiti telo in duha.« povzeto iz uradne strani sejma.
 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek