REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Mercator je na SOF-u prejel 5 zlatih in 4 srebrne nagrade

promocijsko sporočilo
Mercator je na SOF-u prejel 5 zlatih in 4 srebrne nagradeEkipa Mercator

9. in 10. septembra je potekal jubilejni 30. Slovenski oglaševalski festival (SOF), kjer je Mercator prejel 9 nagrad.

V sodelovanju s podjetjem Herman & partnerji je dosegel 3 srebrne in 1 zlato nagrado za projekt M SOSESKA, 1 srebrno in 3 zlate za projekt Narezano po vašem okusu in 1 zlato nagrado za projekt Mali šef.

»Mercator je velika ekipa ljudi, ki se vsakodnevno trudi delati dobro. Prav vsak član doprinese h končnemu rezultatu in zato smo vsi zelo ponosni ter veseli tudi zunanje potrditve preko nagrad, ki nam povedo, da razmišljamo in delamo v pravo smer. SOF je priznan festival, v tekmovalnem delu je bilo veliko odličnih del, zato je še toliko boljši občutek, ko so tudi naši projekti med nagrajenimi. Zdrava konkurenca nas drži budne in kreativne, kar je dobro za napredek na vseh področjih. Drugi namreč ne spijo, zato se moramo tudi mi spreminjati in biti inovator. To še posebej dokazujemo s spletno video platformo M SOSESKA, ki jo ustvarjamo v tesnem sodelovanju s Herman & partnerji,« je po prejemu nagrad povedala Viktorija Radojević Mavrič, izvršna direktorica marketinga in razvoja v skupini Mercator.

V sodelovanju s podjetjem Herman & partnerji je dosegel 3 srebrne in 1 zlato nagrado za projekt M SOSESKA, 1 srebrno in 3 zlate za projekt Narezano po vašem okusu in 1 zlato nagrado za projekt Mali šef.

Partnersko sodelovanje med Mercatorjem in Herman & partnerji pri zasnovi zmagovalnih oglaševalskih kampanj se obrestuje.

Partnerica v podjetju Herman & partnerji, Tina Cirman Popovič, je povedala: »Z Mercatorjem smo, še posebej zaradi M SOSESKE, ki je res inovativen in posledično izjemno obsežen projekt, oblikovali zelo tesno in partnersko sodelovanje. Ponosni smo, da nam največji slovenski trgovec zaupa in pogosto tudi pusti prosto pot naši domišljiji. Verjamemo, da je prav to pravi recept za uspešne projekte in sodelovanje med naročnikom ter agencijo. Nagrade pa so odlična češnja na vrhu torte«.

Ko ljudje pomislijo na Mercator, je pogosta asociacija »najboljši sosed«. S svojimi projekti želi ustvarjati zgodbe, ki lahko ljudem narišejo nasmeh na obraz.

Viktorija Radojević Mavrič je zaključila z mislijo: »Pristen stik z zaposlenimi in kupci je naše osnovno vodilo, zagotovo pa smo zelo veseli tudi nagrad, ki nam jih podeli marketinška stroka, zato se zahvaljujemo žiriji SOF-a, da so prepoznali trud, ki ga vlagamo v komunikacijo in odličnost naših marketinških projektov.«

Delite članek