REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Rusija uničila ukrajinski center za proizvodnjo streliva

Rusija uničila ukrajinski center za proizvodnjo strelivaVeč kot 625 vojakov ukrajinske vojske je bilo onesposobljenih v vseh smereh na fronti, dodaja rusko obrambno ministrstvo. Vir: Posnetek zaslona, X

Ministrstvo za obrambo Rusije danes poroča, da so ruske sile uničile ukrajinski center za proizvodnjo streliva, vključno s centrom za proizvodnjo operativno-taktičnih raket Grom.

Napad je bil izveden skupinsko s pomočjo visokonatančnega orožja velikega dosega, »zadeti so bili vsi označeni objekti«, pravi ministrstvo.

Dodajajo še, da je bilo v zadnjih akcijah na vseh koncih fronte onesposobljenih, likvidiranih ali ranjenih več kot 625 vojakov ukrajinske vojske.

Uničenih je bilo tudi 11 brezpilotnih letalnikov skupaj z drugo vojaško opremo in vozili, navaja v najnovejšem sporočilu rusko obrambno ministrstvo.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek