REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Medvedjev: V Ukrajini se bodo prelile nove reke krvi, odgovorna je družina Biden

Medvedjev: V Ukrajini se bodo prelile nove reke krvi, odgovorna je družina BidenAdministracija ameriškega predsednika brezsramno prosi Kongres za denar za svoj veliki vojni biznis, hkrati pa histerično opozarja, da se bo sicer zgodilo najhujše - vojna z Rusijo. Vir: Posnetek zaslona, X

Primitivno izsiljevanje in brezsramno zahtevanje denarja Bidnove administracije od ameriškega Kongresa sploh ni novost. Še prej v zgodovini so ameriški predsedniki svoje zakonodajalce prosili za dolarje, ki naj bi bili edini, ki jih lahko rešijo pred vojno z Rusijo, opozarja namestnik predsednika Varnostnega sveta Rusije Dmitrij Medvedjev.

»Dajte denar našemu fantu (vnesite želeni priimek), sicer bomo morali začeti vojno z Rusi,« piše Medvedjev na Telegramu in poudarja, da gre za že videno, dobro znano formulacijo.

»Vendar še nikoli niso izsilili toliko denarja za neko državo, ki je v razsulu, in še nikoli niso tako agresivno in predrzno zahtevali denar za državo, ki je odkrito skorumpirala sedanjega predsednika ZDA in člane njegove družine,« je poudaril Medvedjev.

Opominja, da še nikoli, od kubanske raketne krize, ni bila grožnja neposrednega spopada med Rusijo in Natom, ki bi vodila v tretjo svetovno vojno, tako realna.

»Gre za nov pojav v ameriškem političnem diskurzu, ki sta ga ustvarila Joseph (in njegov sin) Hunter Biden ter njuni partnerji.

Čaka ju obtožba, kar je malo verjetno, in izgubljene volitve, kar je zelo verjetno.

Od tod brezsramno izsiljevanje, stalna histerija in divje napovedi na račun Rusije,« razloguje Medvedjev na Telegramu.

Administracija ameriškega predsednika Joeja Bidna in »njen prestrašen otročaj« (Ukrajina), bosta najbrž ta denar tudi dobili, poudarja.

Medtem je znani ameriški novinar Tucker Carlson razkril, da »Bidnova administracija odkrito grozi Američanom zaradi Ukrajine. Na včerajšnjem zaupnem brifingu v predstavniškem domu je obrambni minister Lloyd Austin poslance obvestil, da če Zelenskemu ne bodo namenili več denarja, bomo vaše strice, bratrance in sinove poslali v boj proti Rusiji.«

To razkritje sledi kmalu po izjavi tiskovnega predstavnika sveta Bele hiše za nacionalno varnost Johna Kirbyja, ki je pripomnil, da bi ukinitev finančne pomoči Ukrajini povzročila prelivanje tudi »ameriške krvi«.

Komentatorji Bidnovi vladi že pripisujejo kompulzivno težnjo po vojskovanju, podobno zasvojenosti.

»A ne bodo zahtevani denar dobili že zdaj, ampak naslednje leto.

Veliki vojni biznis bodo nadaljevali za vsako ceno.

In za ta denar bodo prelite nove reke krvi, za kar sta odgovorna družina Biden in drhal (ukrajinskega vojnega zločinca Stepana) Bandere sklene Medvedjev.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek