REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Prvi Evropejci so bili črni kot oglje, ironija usode pa je, da smo gen za belo polt verjetno podedovali od neandertalcev«

»Prvi Evropejci so bili črni kot oglje, ironija usode pa je, da smo gen za belo polt verjetno podedovali od neandertalcev«Neandertalec, prednik Ernecla in Hojsa, vir večvrednostnega prepričanja slovenskih rasistov. Vir: Wikipedia

Slovenski rasisti niso samo skrajneži, ki sovražijo vse, kar se ne sklada z njihovim modelom »identitete«, pač pa iz dneva v dan dokazujejo tudi svojo neizobraženost.

Tipičen primer je Aleš Ernecl, ki se je nedavno pohvalil z intervjujem z »večjim frajerjem« oziroma lažnim ministrom za notranje zadeve.

Na Twitterju je svoj primitivizem dokazoval s tvitom, s katerim je od »levičarjev« zahteval, da naj za njim in drugim de facto avtohtonim rasistom Žanom Mahničem ponavljajo pravljico o 100 odstotno belih Evropejcih.

Prvi Šved
Spoznajte prvega Evropejca - prebivalca Švedske, Vikinga, pa tudi Slovenije in še posebej vseh članov SDS - in to še daleč pred nastankom Noriškega kraljestva ... Vir: Twitter

Kmalu je dobil poduk Brine B. Gucek, ki je obema pojasnila, da smo v Evropi belo polt najverjetneje podedovali od neadertalcev.

S katerimi so se prvi Evropejci nekaj sto tisoč let borili in parili.

To pa ni ravno nekaj, s čemer bi se moder pripadnik homo sapiensov hvalil ...

Da je neizobražen nek Ernecl sicer ne preseneča, da pa ljudi po barvi kože sodi in sprejema celo nekdo, ki je precej mlad, hkrati pa se ima za desno roko sedanjega predsednika slovenske vlade in menda skrbi celo za nacionalno varnost pa je seveda čisto posebna nacionalna katastrofa Slovenije.

Žan Mahnič je namreč nedavno tega retvital sporočilo, iz katerega je razvidno, kakšna naj bi bila edina raznolikost, ki jo v Evropi potrebujemo.

Gre pa za slike štirih različnih, a belih žensk.

Kakor da tudi v Evropi ne bi bilo temnopoltih - in seveda živijo tudi v Sloveniji.

Pa še neizobražena butla sta. Gene, ki določajo barvo kože so prvi ljudje naše vrste prinesli s seboj v Evropo. Prvi Evropejci so bili črni kot oglje.

Da so bili tudi nekateri Britanci šokirani, ko so pred leti izvedeli, da so bili njihovi prvi predniki temne poti in modrih oči je potrdil tudi Nick Wurr ...

Da so bili prvi t. i. Švedi prav tako temnopolti, pa smo poročali tudi na naših straneh.

Branilcu svetlih tradicij neandertalstva Alešu Erneclu pa se je zaradi podobno zahojenega tvita izpovedal tudi odstopljeni notranji minister Aleš Hojs, ki je za svoj podobno predpotopni komentar o nedonošenčkih dejal, da je mislil, da imajo Slovenci več smisla za humor.

In da s tem, ko je pripovedoval, kako je včasih njegova babica verjela, da je seksati pred zakonom nedovoljeno pač ni nikogar žalil.

Gre za mizogen tvit Aleša Hojsa, ko je pojasnjeval, zakaj so nekatere poroke izvzete iz Covid-omejitev, češ da je to iz razloga, da babici ne bi bilo potrebno pojasnjevati, da je po nedovoljenem seksu rojen otrok »nedonošenček« ...

Težava je le ena: da je Hojs znova lagal, kajti svoj tvit ni napisal v pretekliku, pač pa je neumen in primitiven izgovor predstavil kot nekaj, kar je nadvse uporabno v današnjem času, kot izjema pri spoštovanju odlokov vlade.

Očitno je to res normalno v neadertalskem okolju, ki mu pripadajo tako Hojs in Mahnič kot nek Ernecl.

Tam so vsi neadertalsko beli, seksajo samo po svetem zakonu in če bo to trajalo še malo, nam bodo ob vseh omejitvah morda uvedli še pravico do prve noči.

Delite članek