REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Mrevlje: »Slovenija je najbolj skorumpirana članica EU. Podalpski šupak. Moralna favela na obrobju EU ...«

Mrevlje: »Slovenija je najbolj skorumpirana članica EU. Podalpski šupak. Moralna favela na obrobju EU ...«Posnetek zasebnega detektiva, ki ga je najel Veselin Djurović, direktor podjetja Agroruše iz Maribora, da bi dokazal korupcijo. Vir: Screenshot RTV SLO

Četrtkova oddaja Tarča očitno še kar naprej odmeva kot »korupcija, sistemsko zaščitena s strani države.«

Kardiolog in publicist Blaž Mrevlje se je zgrožen ozrl na dognanja o mafijskih lovkah v domačih bankah in banksterjih, ki izsiljujejo podjetnike, ki se znajdejo v težavah.

Borut Jamnik, NKBM, Apollo
Borut Jamnik, član nadzornega sveta NKBM, ki je v lasti ameriškega finančnega sklada Apollo

»Slovenija je najbolj skorumpirana članica EU. Severnobalkanski koruptostan. Podalpski šupak. Moralna favela na obrobju EU. Korupcija sistemsko zaščitena s strani države. Ljudstvo pa še naprej gleda Kmetijo na TV ...«, je zapisal ogorčeni Mrevlje.

Yrenia.yana pa je pristavila, da se spomni, »kak halo je bil v Jugi, potem ko si je Lidija Hren dovolila komentirati, kako se Nemci pritožujejo, da se v Sloveniji ne da skleniti nobenega posla brez provizije. Jasno, da je danes še 1000 x slabše.«

Tomaž Kavčič je zadevo posplošil, češ da je »korupcija je v največji meri mogoča tam, kjer je davkoplačevalski denar.«

Delite članek