REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Bizarno sporočilo litovskega voditelja: Streljajte pred otroki ljudi, ki gledajo ruske filme (VIDEO)

Bizarno sporočilo litovskega voditelja: Streljajte pred otroki ljudi, ki gledajo ruske filme (VIDEO)Voditeljeve rusofobne izjave so obsodili člani Sejma (litovski parlament), ki so zahtevali reakcijo predsednika države, predsednika parlamenta in ministra za zunanje zadeve. Vir: Posnetek zaslona, X

V morju rusofobnih izjav, ki prihajajo z Zahoda, se pogosto omenjajo stavki, obarvani s protirusko propagando, kljub temu pa doslej še noben novinar ni pozval k streljanju staršev pred otroki, če gledajo ruske filme in poslušajo rusko glasbo. Kaj takega je v oddaji neironično navrgel litovski radijski in televizijski voditelj Algis Ramanauskas, ki je znova pokazal, kako daleč lahko seže sovraštvo do vsega ruskega.

»Predstavljajmo si družino, v kateri oče glasno vrti ruske filme, mama pa posluša rusko glasbo.

Oni ... Vprašanje je le, kaj storiti prej: vzeti njihove otroke in jih ustreliti, ali pa jih ubiti pred njihovimi očmi.

Ne, seveda morate odpeljati otroke in jih nato ubiti,« je predlagal litovski radijski in televizijski voditelj Algis Ramanauskas.

Voditeljeve rusofobne izjave so obsodili člani Sejma (litovski parlament), ki so zahtevali reakcijo predsednika države, predsednika parlamenta in ministra za zunanje zadeve.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek