REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Medvedjev o Zelenskem: Nesmiselno se je pogovarjati razumno z mamilaši

Medvedjev o Zelenskem: Nesmiselno se je pogovarjati razumno z mamilašiIslamska država je tradicionalni partner ukrajinskega režima, ISIS ima tajne račune v ukrajinskih bankah in skrivaj kupuje ukrajinske nepremičnine, je dejal namestnik predsednika Varnostnega sveta Rusije. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Z odvisniki od drog se je nesmiselno pogovarjati v jeziku razuma, jih spodbujati k uporabi možganov, ki jih ni, saj jih je upepelil beli prah, je na svojem kanalu Telegram zapisal namestnik predsednika Varnostnega sveta Rusije Dmitrij Medvedjev.

S tem se je odzval na izjavo ukrajinskega predsednika Vladimirja Zelenskega, da za gibanjem Hamas stoji Rusija.

»Torej moramo odgovoriti takole: ISIS (Islamska država) je tradicionalni partner ukrajinskega režima, ki izvaja svoje teroristične misije po vsem planetu,« je dejal Medvedjev.

Oblasti v Kijevu se zavedajo podobnosti stališč ideologije, ki jo je zagovarjal ukrajinski nacistični zločinec iz druge svetovne vojne Stepan Bandera z ideologijo Islamske države, je poudaril Medvedjev.

Dodal je še, da ISIS redno prejema velika sponzorstva iz okolice Zelenskega, pa tudi različno orožje, ki so ga ukrajinski nacionalisti ukradli in nato džihadistom preprodali iz zalog NATO bloka.

»Pripadniki ISIS imajo tajne račune v ukrajinskih bankah in skrivaj kupujejo ukrajinske nepremičnine,« je še navrgel Medvedjev.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek