REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Michael Moore: »Trump laže, da ima koronavirus. Dela se, da bi preložil volitve in poskrbel za lastno pomilostitev!«

Michael Moore: »Trump laže, da ima koronavirus. Dela se, da bi preložil volitve in poskrbel za lastno pomilostitev!«Laži Donalda Trumpa. Vir: Twitter

Znani in kontroverzni ameriški režiser Michael Moore je zatrdil, da je Donald Trump »profesionalni lažnivec« in da mu zato ne gre verjeti na besedo, češ da je okužen z novim koronavirusom Covid-19.

Po oceni Michaela Moora se Trump samo dela, da je bolan in to zato, da bi preložil volitve ter hkrati mobiliziral svojo volilno bazo.

Po njegovi oceni se Trump samo dela, da je bolan in to zato, da bi preložil volitve ter hkrati mobiliziral svojo volilno bazo.

Opozoril je tudi, da je Donald Trump doslej že večkrat lagal o svojem zdravju in da zato ne bi bilo nič nenavadnega, če bi sedaj lagal - znova.

Svoje ocene je zapisal na svoji Facebook strani.

Kljub temu je konec zapisa dopustil tudi možnost, da Trump sedaj že »verjetno ima« koronavirus Covid-19 in da je pomembno, da ostane živ, da bi lahko »odgovarjal« za svoje postopke v času pandemije, ki je v Združenih državah Amerike odnesla že več kot 200.000 življenj.

Donald Trump
Donald Trump. Vir: Twitter

»Koliko laži mu je Washington Post dokazal v teh štirih letih? 25.000? Dvakrat na uro se zlaže vsakokrat, ko je čez dan buden? Pomislite na vse slabe ljudi, ki ste jih spoznali v svojem življenju. Celo za njih ne bi mogli trditi kaj podobnega,« je oster Moore.

Nato pa opozori na glavno nevarnost.

Covid-19 lahko uporabi kot razlog, da se umakne iz volitev in spravi Penca na prvo mesto. Pence bo začasno postal predsednik in nato ga bo Pence pomilostil za vse njegove zločine.

»On je genij zla in zato opozarjam na možnost, da je lagal, da ima Covid-19, da bi se lahko mi pripravili in se odzvali na njegovo igro. On ve, da to, da si bolan, sproža simpatije. In ni nekdo, ki tega ne bi uporabil. Toda najbolj nevarno je, da bi to lahko izkoristil za ODLOG ALI PPRELOŽITEV VOLITEV. Ustava tega ne omogoča, toda njemu se j**e za ustavo. On in njegov barabinski minister pravosodja Barr nimata sramu pred ničemer, da le ostaneta na oblasti. To lahko uporabi celo kot izgovor, zakaj je izgubil. In nato še ta možnost: Covid lahko uporabi kot razlog, da se umakne iz volitev in spravi Penca na prvo mesto. Pence bo začasno postal predsednik in nato ga bo Pence pomilostil za vse njegove zločine opozarja Michael Moore.

Ta zadnja možnost je seveda zelo realna.

Mnogi se strinjajo z opozorilom Michaela Moora, da pri vsem skupaj, kar zadeva Trumpa, tudi glede okužbe s Covidom-19, lahko gre le za igro in novo prevaro volivcev ...

Da je prav to tisto, kar načrtuje Donald Trump je pred časom razkril Michael Cohen, nekdanji Trumpov osebni odvetnik, ki je bil zaradi izvajanja nezakonitosti po ukazih Donalda Trumpa že obsojen, nato pa je o vsem, kar ve, napisal knjigo.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek