REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Trump s korono ogrozil tudi Bidna, Pence pa že »moli za hitro in popolno okrevanje Trumpovih«

Trump s korono ogrozil tudi Bidna, Pence pa že »moli za hitro in popolno okrevanje Trumpovih«Nasprotnika: Joe Biden in Donald Trump. Vir: Twitter

Takoj po novici, da sta Donald in Melania Trump okužena s Covid-19, so se na spletu že pojavili jezni komentarji predvsem demokratskih volivcev v ZDA.

Ti so razkačeni, ker je Donald Trump očitno ogrožal tudi njihovega kandidata, Joeja Bidna med torkovo premierno televizijsko predsedniško debato v studiju.

CNN poroča, da se zato zdaj tudi Biden mora testirati na Covid-19.

Glede na zavračanje nošenje maske s strani Donalda Trumpa in zelo liberalnih postopkov vstopa v Belo hišo prav tako ni jasno, koga vse sta medtem okužila predsednik in prva dama ZDA.

V samoizolacijo bi morala skorajda vsa Trumpova predsedniška kampanja. 

Prav tako ni jasno, ali je Trumpa res okužila njegova svetovalka Hope Hicks.

Lahko da je bila samo prva, ki je pokazala simptome.

Kar pomeni, da bi morala v samoizolacjo skorajda vsa Trumpova predsedniška kampanja, je za CNN ocenil zdravnik dr. Sanjay Gupta.

Donald Trump, Mike Pence
Donald Trump in Mike Pence. Vir: Twitter

74-letni Donald Trump in 50-letna Melania imata, ne glede na okužbo, statistično gledano, veliko možnosti, da okužbo preživita brez zapletov.

Toda zaradi starosti, predhodnih težav in prevelike telesne teže je bolezen precej nevarnejša za Donalda kot za Melanio.

Medtem se je oglasil tudi podpredsednik ZDA Mike Pence, ki bi v primeru zapletov moral prevzeti položaj predsednika ZDA.

Zapisal je, da skupaj s soprogo »molita za hitro in popolno ozdravitev zakonca Trump.«

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek