REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

V Beogradu proslavili praznik mladega vina v organizaciji partnerjev iz Slovenije

V Beogradu proslavili praznik mladega vina v organizaciji partnerjev iz SlovenijeMartinovanje v Beogradu

Praznik svetega Martina, tradicionalni slovenski praznik mladega vina, so v organizaciji Slovenskega poslovnega kluba letos že šestič praznovali v Beogradu.

Gostitelji letošnjega Martinovanja v Beogradu so bili Slovenski poslovni klub, Turistično združenje Portorož in mesto Piran.

Predsednica Slovenskega poslovnega kluba se je zahvalila Občini Piran-Portorož za uspešen prenos vzdušja teh destinacij v Beograd in srbskim podjetjem, ki so dogodek, ki iz leta v leto raste, tudi podprli.

Letos je promocijo lokalne kuhinje in vin Pirana in Portoroža podprla tudi MK Group, ki že vrsto let posluje in uspešno vlaga v Sloveniji.

Letos je promocijo lokalne kuhinje in vin Pirana in Portoroža podprla tudi MK Group, ki že vrsto let posluje in uspešno vlaga v Sloveniji.

Direktor TZ Portorož Igor Novel je poudaril pomen te tradicionalne manifestacije za razvoj meddržavnih odnosov in gospodarstva tega najbolj znanega slovenskega turističnega mesta ter se zahvalil partnerjem, ki so dogodek podprli.

Beograd,Srbija

Piranski župan Genio Zadković se je za uspešno organizacijo dogodka zahvalil Slovenskemu poslovnemu klubu, družbi MK Group in Turističnemu združenju Portorož.

Pozdravil je obiskovalce Martinovanja in jih povabil, da obiščejo njegovo mesto, eno najbolj priljubljenih počitniških destinacij na slovenski obali.

Direktor MK Group Jovan Purar je izpostavil pomen razvoja turističnih destinacij Pirana in Portoroža in zaključil, da je še ogromno prostora za sodelovanje, zlasti na področju turizma, in to je eden najboljših načinov za čim boljšo regionalno povezanost in izkoriščanje prednosti, ki jih ponuja geografska bližina.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek