REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Trump po Trumpu? Naznanilo Donalda mlajšega o predsedniški tekmi 2024 izzvalo potres na Twitterju

Trump po Trumpu? Naznanilo Donalda mlajšega o predsedniški tekmi 2024 izzvalo potres na TwitterjuDonald Trump junior

Medtem ko sovražniki ameriškega predsednika prek družbenih omrežjih sporočajo, da Donald Trump nima možnosti, da bi zmagal na predsedniških volitvah leta 2020, je njegov sin pravkar izstrelil »bombo«, ker je razkril, da mu ni tuja ideja, da bi kandidiral na volitvah za predsednika ZDA leta 2024.

Donald Trump mlajši, eden od sinov aktualnega ameriškega predsednika, je spravil svoje sledilce na svetovnem spletu v dvome s svojim odgovorom na vprašanje »Katerega republikanca bi radi videli, da kandidira za predsednika leta 2024?«.

(Odgovor je viden na zgornjem postu Donalda juniorja, ko kliknete na X, zgoraj desno.)

Instagram Donalda Trumpa mlajšega in njegova napoved kandidature za predsedniško tekmo leta 2024

»Trump Junior« je preposlal to vprašanje na svoj Instagram račun, in ga komentiral s parom nagajivih oči, ki gledata vstran.

Mnogi uporabniki Twitterja so to njegovo potezo razumeli kot drzno napoved, da bi se lahko zgodilo, da bi se lahko Trump mlajši leta 2024 sam kandidiral za predsednika, potem ko njegovemu očetu poteče (potencialni) drugi mandat.

Mar na obzorju svita dinastija Trump?, so se zgroženo spraševali osupli uporabniki Twitterja, ki jim do takrat še na misel ne bi prišlo, da bi Trumpovi lahko zasedli vrh ameriške politike tudi v naslednjem desetletju.

Večina sicer dvomi, da bi se takšen scenarij dejansko lahko zgodil, ker predvideva, da se bo Donald Trump mlajši lahko znašel za rešetkami še mnogo pred volitvami leta 2024.

Mnogi so prepričani, da bosta oba Donalda, tako Trump starejši kot mlajši, do takrat že končala v zaporu zaradi njegovega in očetovega domnevnega dogovarjanja z rusko vlado.

Toda niso bili prav vsi ogorčeni nad možnostjo, da se vladavina Trumpovih nadaljuje tudi po odhodu Donalda starejšega s političnega parketa. Nekateri so bili nad to idejo prav navdušeni …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any questions?

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

Tudi Donald Trump mlajši ne skriva več navdušenja nad to idejo, kar razkriva njegova najnovejša objava na Instagramu.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek