REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Sibirski kmet Vasja premlatil vso konkurenco na tekmovanju v klofutah

Sibirski kmet Vasja premlatil vso konkurenco na tekmovanju v klofutahVasilij Kamocki (desno), Dmitrij Kotov, foto: Siberian Power Show

Ime mu je Vasilij Kamocki, je poljedelec, ima 28 let in 168 kilogramov! Podelil je deset klofut in postal slaven po vsej Rusiji. Vse skupaj pa se je zgodilo povsem po naključju.

Na športnem festivalu Siberian Power Show v Krasnojarsku so potekala tudi različna tekmovanja, ki nimajo dosti skupnega s športom. V tekmovanju v deljenju klofut in požiranju pelmenov (ruski ravioli) je zmagal še včeraj neznani silak, ki je zdaj že velika ruska medijska senzacija!

Ime mu je Vasilij Kamocki, je poljedelec, ima 28 let in 168 kilogramov! Podelil je deset klofut in postal slaven po vsej Rusiji. Vse skupaj pa se je zgodilo povsem po naključju. Vasja je šel na tole tekmovanje samo zato, da bi dobil avtogram od svojega najljubšega dvigovalca uteži Kirila Saričeva, na koncu pa je postal zmagovalec dveh tekmovanj.

Aleksej Salnikov, foto: Siberian Power Show

Nadaljevanja članka si lahko preberte na: RUSSAI BEYOND

 

Komentarji