REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Robert De Niro: »Trump je gangster!«

Robert De Niro: »Trump je gangster!«Robert De Niro in Donald Trump

Znani igralec je zaradi neprestanih škandalov, ki jih proizvaja ameriški predsednik izgubil živce in se v intervjuju tudi s psovkami lotil Donalda Trumpa.

Robert De Niro je v pogovoru za znano ameriško televizijsko hišo CNN Donalda Trumpa označil za »gangsterja« in ocenil, da je nesposoben za opravljanje nalog predsednika ZDA, poroča britanski Independent.

Demokrati so v Predstavniškem domu sicer zaradi pritiska ZDA na ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega pričeli z uradno preiskavo v okviru ustavne obtožbe, o njej na koncu odloča (večinoma republikanski) senat, tako da bi Donald Trump lahko ostal brez svoje funkcije le, če bi proti njemu glasovala dobra tretjina republikanskih senatorjev.

Robert De Niro je v pogovoru za CNN Donalda Trumpa označil za »gangsterja« in ocenil, da je nesposoben za opravljanje nalog predsednika ZDA.

Robert De Niro pa je v pogovoru z voditeljem CNN-a Brianom Stelterjem zatrdil, da je Donald Trump »nor«, nato pa uporabil še nekaj težjih besed, ko ga je voditelj vprašal, kako prenaša obrambo Donalda Trumpa predvsem s strani njegovih somišljenikov, katerih poglede pogosto emitira televizija Fox News.

Robert De Niro
Robert De Niro

»Je*eš jih,« je dejal znani igralec, ki ga je voditelj blago opomnil, da naj pazi na svoje izraženje, saj sta oba sredi »živega« programa, ki se neposredno prenaša do televizijskih gledalcev.

De Niro je nato odgovoril: »Smo v takšnem trenutku v naših življenjih v tej državi, da se ta lik obnaša kot gangster. Ampak on gre naprej, dejal je razne stvari, naredil je razne stvari. In mi si rečemo, vedno znova, 'to je grozno, smo v grozni situaciji, smo v grozni situaciji.' In ta tip gre nato naprej in naprej, ne da bi ga kdo ustavil,« je bil kritičen znani igralec.

Smo v takšnem trenutku v naših življenjih v tej državi, da se ta lik obnaša kot gangster.

Ni prvič, da se je De Niro odzval na podoben način.

Ob dodelitvi »Tonyevih nagrad« je dejal, da bo povedal samo še nekaj in to je »Je*eš Trumpa«.

»Od sedaj naprej ni več 'dol s Trumpom', od sedaj naprej je 'jeb*š Trumpa',« je dejal tedaj.

Donald Trump pa mu je vrnil z enako mero.

Trump je o igralski ikoni Robertu De Niru namreč dejal, da je »pravi pijanec« in »oseba z zelo nizkim inteligenčnim kvocientom.«

Delite članek