REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Pojavil se je še en videoposnetek razuzdane zabave »žurerske« finske premierke

Pojavil se je še en videoposnetek razuzdane zabave »žurerske« finske premierkePremierka Finske ve, kako se sprostiti. Vir: Zajem zaslona, Twitter

Finski tabloidi so v petek poročali, da se je na spletu pojavil nov videoposnetek »žurerske premierke« države Sanne Marin.

Na posnetku jo je mogoče videti, kako v klubu pleše z moškim, ki ga je lokalni tisk identificiral kot rock pevca Olavija Uusivirta.

Nekateri mediji so dvomili v primernost srečanja, saj so mislili, da je 36-letni rocker poročen. Toda Uusivirta je ločen.

V začetku tega tedna se je na spletu pojavil niz videoposnetkov, ki prikazujejo, kako se premierka Marin in nekatere druge finske javne osebnosti divje zabavajo v stanovanju in klubih v Helsinkih.

Marin se v nekaterih posnetkih lascivno ziba in je med plesom v tesnem telesnem stiku tudi z nekaterimi moškimi.

Nekateri komentatorji so opozorili na vzklike, slišane v ozadju, v katerih so se veseljaki opisali kot »mokasta tolpa.«

»Moka« pa se v finskem slengu lahko nanaša na kokain.

Zato je poslanec Mikko Karna predlagal, da bi predsednica finske vlade morala opraviti test za droge, da bi ovrgla vsa ugibanja o možni zlorabi drog.

Premierka sama je v četrtek nagovorila ljudstvo z video izjavo, češ da ni uporabljala prepovedanih substanc.

Pojasnila je, da obžaluje, da so video posnetki, za katere je pričakovala, da bodo ostali zasebni, pricurljali v javnost.

V petek je sporočila, da je opravila test za droge.

Rezultate pa bodo objavili prihodnji teden.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek