REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Paranormalna diverzija? Kolumbijski župan delil video posnetek napada »duhov« na njegovega varnostnika

Paranormalna diverzija? Kolumbijski župan delil video posnetek napada »duhov« na njegovega varnostnikaJe duh napadel varnostnika? Vir: Twitter

Nekateri kraji so ponoči zelo nevarni, vendar se zdi, da se lahko včasih celo v najbolj varnih in najbolj dolgočasnih mestih, na primer v vladnih uradih – zgodi nekaj nepojasnjenega.

V Kolumbiji se je namreč na javnost obrnil župan mesta Armenija in delil videoposnetek, za katerega trdi, da morda dokazuje delovanje duhov ali paranormalnih sil.

Posnetek so si že ogledali mnogi po vsem svetu.

Župan Armenije trdi, da se na posnetku vidi, kako je »duh napadel enega od njegovih varnostnikov«.

Po besedah ​​župana mesta Armenija Joseja Manuela Riosa Moralesa je do napada prišlo v njegovi pisarni ponoči.

Posnetek napada "duhov"
Posnetek napada duhov. Vir: Posnetek zaslona, FB
Medtem ko se nekateri posmehujejo županu in poudarjajo, da je posnetek lažen, drugi izražajo svojo neomajno podporo Moralesu…

»Danes želim z vami deliti ta videoposnetek in poudariti, da sem kot župan prepričan, da ima vera nepremagljivo moč,« je Morales napisal ob objavi video posnetka na Facebooku.

»Prosimo za spoštovanje in za združitev v molitvi. Zagotavljamo, da nič ne more ukrasti našega miru in spokojnosti, ker smo zaščiteni z roko našega Gospoda,« je povedal novinarjem v pisarni, kjer se v ozadju vidi potret Jezusa Kristusa.

Dodal je, da bodo lokalni škof in drugi verski voditelji »prinesli božji blagoslov v vsak kotiček tega delovnega prostora« ter da bodo »ustavili paranormalno dejavnost«, ljudi pa tudi pozvali, naj ostanejo mirni in »molijo h Gospodu.«

Posnetek, ki ga je delil župan, prikazuje stražarja, ki se nenadoma zaleti v steno in predmet pred njim, kot da bi ga nekdo neviden potisnil, nato pa plazil po tleh, kjer se zdi, da se upira neki sili, ki ga vleče.

Medtem ko se nekateri posmehujejo županu in poudarjajo, da je posnetek lažen, drugi izražajo svojo neomajno podporo Moralesu…

Delite članek