REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Je prva dama Francije v resnici – moški, ki se je s predsednikom Francije zapletel še kot njegov učitelj?

Je prva dama Francije v resnici – moški, ki se je s predsednikom Francije zapletel še kot njegov učitelj?Je Brigitte v resnici - moški? Vir: Posnetek zaslona, X

V Franciji se vse več večjih medijev ukvarja z raziskovanjem trditev, ki so že nekaj časa prisotne na družbenih medijih.

Brigitte Macron je namreč v središču pozornosti evropske javnosti od leta 2017, ko je njen soprog Emmanuel postal predsednik Francije, ona pa prva dama.

Že leta se dviga v javnosti prah zaradi dejstva, da je 24 let starejša od moža, pa tudi zaradi tega, da več kot očitno uživa v razkošju.

Pri tem seveda ne gre za to, da bi bilo v poroki s transspolno osebo kaj narobe. Seveda ne. Spolne preference so stvar posameznika.

To pa še zdaleč ni vse. Po Franciji in svetovnem spletu kroži govorica, da se je zdaj 70-letna Brigitte rodila kot moški.

Povedano drugače, Brigitte Macron, soproga sedanjega predsednika Francije naj bi bila v resnici moški oziroma »transspolna« oseba.

Pri tem seveda ne gre za to, da bi bilo v poroki s transspolno osebo kaj narobe. Seveda ne. Spolne preference so stvar posameznika.

Prav tako je stvar posameznika, če gre za veliko razliko med partnerjema v letih. Tudi s tem v demokratičnih družbah ni nič narobe.

A če nekdo na javni funkciji - tako kot predsednik Macron - trdi, da je poročen z žensko, ki to v resnici to morda ni, hkrati pa njegova soproga zaradi ocen, da je spremenila spol, preganja novinarje, zadeva dobi drugačen pomen.

Potem gre za vprašanje, kaj je res in kaj ne in predvsem, ali lahko javna oseba zavaja javnost.

Kajti če predsednik Francije lahko zavaja glede spola svoje partnerice, potem lahko zavaja tudi o marsičem drugem...

S sedanjim predsednikom Francije naj bi sicer njegova soproga svojo ljubezensko afero začela že takrat, ko je bil Emmanuel še najstnik, star komaj 14-15 let.

Takrat naj bi bila njegova učiteljica.

Pred tem naj bi 30 let živela kot - moški, trdi več novinarjev in raziskovalcev, ki so preiskovali dokumente.

Ta nenavadna zgodba je bila prvič objavljena v skrajno desničarski reviji Faits et Documents, uredništvo pa navaja, da so zahvaljujoč triletni raziskavi, ki so jo podprli številni strokovnjaki, prišli do ugotovitve, da se je Brigitte rodila kot Jean Michel Trogneux.

Gre za triletno raziskavo, podprto z dokazi genealogov. Ti naj bi ugotovili, da se je prva dama Francije rodila kot moški in prvih 30 let preživela kot moški.

Gre za triletno raziskavo, podprto z dokazi genealogov, trdi desnosučna revija. Strokovnjaki naj bi ugotovili, da se je torej prva dama Francije rodila kot moški in prvih 30 let preživela kot moški.

Nato je postala ženska.

Trdila je, da je imela brata, a ta je izginil neznano kam. V resnici je bil ta brat na starejših fotografijah verjetno ona.

Macronova je večkrat grozila s tožbo zoper avtorico zadevnega članka in druge zagovornike sporne trditve.

Dve novinarki sta bili celo obsojeni zaradi neupravičene uporab fotografij in vdora v zasebnost - čeprav pri soprogi francoskega predsednika gre za javno osebnost.

Policija je celo zasliševala in priprla novinarje, medtem ko so delali na zgodbi.

Vse to na uradne trditve meče čudno luč. Tudi letnice in spomini, ki jih navaja Brigitte Macron iz mladosti pogosto ne držijo.

Slike, na katerih se je prikazovala v družbi s svojim nekdanjim soprogom so se prav tako izkazale kot lažne in enako se je pripetilo z edino fotografijo iz njene mladosti, ki jo je javno pokazala.

Izkazalo se je, da gre za sliko njene hčerke.

Ob tem bi bilo trditve, da je Brigitte moški mogoče enostavno zanikati - dovolj bi bilo poklicati kot pričo brata in pokazati fotografije iz prvih 30 let življenja soproge predsednika Francije.

Dve novinarki sta bili obsojeni zaradi 'neupravičene uporabe fotografij in vdora v zasebnost' - čeprav pri Macronovi soprogi gre za javno osebnost.

A Brigitte jih nima.

Pokazala je le dve, obe lažni.

Brat je izginil.

Enako tudi njen domnevni prvi mož.

To kaže, da je zgodba vladarskega para iz Francije zelo sumljiva. Kajti vsak, ki bi bil soočen s podobnimi sumi bi lahko takoj pokazal na desetine slik iz svoje mladosti.

Toda soproga francoskega predsednika teh slik za prvih 30. let svojega življenja preprosto nima...

Trditve, da je Brigitte moški se zato ne zdijo povsem kot del teorije zarote. Nekateri komentirajo, da je to sedaj v Franciji že javno znana državna skrivnost. Mar res?

Ob tem je izginil neznano kam tudi njen domnevni prvi mož, s katerim naj bi imela tri otroke. Mnogi menijo, da v resnici sploh ne obstaja.

Številni opozarjajo, da to, ali je Brigitte Macron moški ali ženska pravzaprav vseeno, da pa bi bila lahko zadeva sporna zato, ker bi lahko šlo celo za primer pedofilije.

A ne v Franciji. V Franciji so dogovorjeni, torej nenasilni spolni odnosi z mladoletniki dovoljeni, ko ti dosežejo 15 let.

V Franciji je dovoljen celo incest, kar sicer velja tudi za številne države zahodne Evrope in Rusijo, ki so si v tem pogledu zelo blizu...

Resnica o tem, ali je predsednik Francije poročen z moškim, ki se predstavlja kot ženska, ima težave pri prebijanju v javnost tudi zato, ker je delovanje velikih francoskih medijev pod nadzorom oligarhov.

Vendar pa ima resnica o tem, ali je predsednik Francije poročen z moškim, ki se predstavlja kot ženska, težave pri prebijanju v javnost tudi zato, ker je delovanje velikih francoskih medijev pod nadzorom oligarhov.

Macron je svojo ženo sicer spoznal leta 1993 kot 15-letnik na zasebni šoli v Amiensu, kjer je bila zaposlena kot učiteljica.

Britanski The Independent piše, da francoskemu predsedniku ni bilo niti 17 let, ko je začel dolgoletno romanco s svojo učiteljico, ki je bila takrat še poročena.

Zaradi njega je zapustila prvega moža, s katerim ima tri otroke, in se leta 2007 poročila z Emmanuelom.

Žena predsednika Macrona je že večkrat dejala, da je tarča transfobnih govoric in da bo tožila tiste, ki trdijo, da je moški.

Francoska prva dama je vse to namigovanje zavrnila kot teorijo zarote.

Na francoskih družbenih omrežjih je hashtag #JeanMichelTrogneux v trendu že nekaj tednov.

7. novembra lani je Twitter račun »Le journal de la macronie« sprožil iskanje Brigittinega »izgubljenega brata«, ki je izginil brez sledu.

Hashtag je ustvaril skoraj 80.000 omemb, zlasti na skrajno desničarskih računih, ugotavlja spletno mesto Visibrain.

Novinarka Natacha Rey, ki je avtorica članka, ki razkriva prvo damo Francije kot transpolno osebo oziroma moškega, je dejala, da ima trdne dokaze, da se je prva dama rodila kot Jean Michel Trogneux, transspolni moški.

Reyeva je raziskovala senčno preteklost Brigitte in nenavadno izginotje njenega domnevnega »brata«.

Jean Michel Trogneux je bil nazadnje opažen v družbi zelo kontroverznega pastorja Josepha Doucéja (ki so ga pozneje našli umorjenega) v poznih osemdesetih letih prejšnjega stoletja, približno v času, ko se je pojavila Brigitte, je zapisala Reyeva.

Pastor je bil prvi zagovornik istospolnih porok in transoperacij ter vodja pedofilske združbe.

Mnogi sumijo, da je imel Doucé podobno vlogo kot Jeffrey Epstein: izsiljevanje tistih, ki so na oblasti.

Trudeau
Simpatije: Macron in Trudeau. Vir: Posnetek zaslona, X

Informacije o francoskem predsedniku Emmanuelu Macronu so po poročanju medijev tudi med dokumenti, ki jih je FBI zasegel na posestvu Donalda Trumpa Mar-a-Lago na Floridi.

Informacije o francoskem predsedniku Emmanuelu Macronu so po poročanju medijev tudi med dokumenti, ki jih je FBI zasegel na posestvu Donalda Trumpa Mar-a-Lago.

Med zasegom Trumpove floridske rezidence naj bi FBI odkril ročno napisane zapiske, fotografije in strogo zaupne materiale, ki bi jih moral nekdanji predsednik ZDA predati oblastem, ko je zapuščal Belo hišo.

Glede na zgodbo v Rolling Stonu so popisi zveznih preiskovalcev vsebovali predmete, povezane z Macronom, navedene kot »informacije: predsednik Francije«.

Posnetki Emmanuela Macrona in njegova nenavadna prisrčnost tako s kanadskim predsednikom vlade kot ukrajinskim predsednikom Vladimirjem Zelenskim pa prav tako ne pomagajo pri utišanju te zgodbe...

Mnogi v francoski javnosti pa so prepričani, da imajo globalistične elite »umazanijo o predsedniku Macronu«, ga popolnoma obvladujejo in verjetno tudi zato nanj potiskajo, da začne tretjo svetovno vojno proti Rusiji.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek