REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Blinknova otroka in noč čarovnic: Sin kot Zelenski, hči pa v barvah ukrajinske zastave (VIDEO)

Blinknova otroka in noč čarovnic: Sin kot Zelenski, hči pa v barvah ukrajinske zastave  (VIDEO)Ameriški predsednik se je preoblekel v kostum Josepha Bidna, je dogodek cinično komentirala tiskovna predstavnica ruskega zunanjega ministrstva Marija Zaharova. Vir: Posnetek zaslona, X

Ameriški državni sekretar Antony Blinken je sinoči prišel v Belo hišo na praznovanje noči čarovnic z otrokoma, ki nista bila napravljena, kot narekuje zahodna tradicija, v kostume zlih duhov, čarovnic in hudičev, temveč v kostume, ki so odražali podporo Ukrajini.

Sin vodje ameriške diplomacije je bil oblečen kot Vladimir Zelenski, odet v olivno zeleno majico, njegova hči pa je prišla v modri obleki z rumenim šalom, v barvah ukrajinske zastave.

Videoposnetek, objavljen na družbenih omrežjih, prikazuje Blinkna, njegovo ženo Evan Ryan in njuna otroka, kako se približata ameriškemu predsedniku Josephu Bidnu, ki ju pozdravi in ​​razdeli bonbone.

Blinken in Biden sta bila oblečena v poslovni obleki, soproga ameriškega voditelja, ki je stala v bližini, pa je nosila kostum mačke in otrokom delila knjige.

Tiskovna predstavnica Bele hiše Karine Jean-Pierre, oblečena v kostum angela s krili in avreolom, je dejala, da ima še vedno »raje angela kot kostum hudiča«.

Na nenavadno skupino v Beli hiši se je odzvala tudi tiskovna predstavnica ruskega zunanjega ministrstva Marija Zaharova, ki je izjavila, da želijo v ZDA poudariti pomen tistega dne, ko po anglosaksonski tradiciji duhovi mrtvih srečajo žive.

»Na noč čarovnic je ameriški državni sekretar Blinken v Belo hišo pripeljal otroka, oblečena v 'Zelenskega' in 'ukrajinsko zastavo.' V ZDA so želeli poudariti pomen tistega dne, ko se po anglosaksonski tradiciji duhovi mrtvih srečajo z živimi,« je na Telegramu zapisala Zaharova in cinično dodala, da je »ameriški predsednik nosil kostum Josepha Bidna

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek