REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Panviti posebna zahvala za širjenje kulture družini prijaznega podjetja 

promocijsko sporočilo
Panviti posebna zahvala za širjenje kulture družini prijaznega podjetja Izvršni direktor Panvite Toni Balažič

Skupina Panvita je 15. maja 2023, na mednarodni dan družine, prejela posebno zahvalo za širjenje kulture družini prijaznega podjetja v Sloveniji.

Inštitut Ekvilib je sicer pred več kot desetimi leti prepoznal vrednote in delovanje Skupine Panvita ter ji podelil certifikat Družini prijazno podjetje.

Visoki standardi, tako pri zagotavljanju kakovosti izdelkov, kot pri skrbi za zaposlene 

Direktor Skupine Panvita, Peter Polanič, je ob prejemu nagrade dejal: »Visoke standarde, ki jim sledimo pri zagotavljanju kakovosti in svežine naših izdelkov, upoštevamo tudi pri skrbi za naše zaposlene.«

Dodal je še: »Skupino Panvita sestavlja čez 700 zaposlenih. Prav vsak posameznik je hkrati ključ za naš uspeh danes in zagotovilo za našo prihodnost. Posebna zahvala, ki smo jo prejeli iz strani Inštituta Ekvilib, izkazuje prepoznanje naše predanosti in dodatno potrjuje našo vizijo - delamo z ljudmi in za ljudi. Skupaj smo zgradili kulturo podjetja, kjer lahko naši zaposleni uspevajo tako osebno kot poklicno. Zahvaljujemo se zaposlenim Skupine Panvita in ostajamo zavezani k zagotavljanju podpornega, vključujočega delovnega okolja.«  

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek