REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

MK Group z novo kampanjo: nagrajujejo družine zaposlenih v celi skupini

MK Group z novo kampanjo: nagrajujejo družine zaposlenih v celi skupiniGorenjska banka, MK Group in pomoč družinam

Gospodarske družbe postajajo vedno bolj družini prijazno okolje.

Delodajalci spoznavajo, da je zaposlenim za doseganje visoke učinkovitosti, zmanjševanje absentizma in dobro počutje na delovnem mestu potrebno ponuditi konkurenčne pogoje.

Novopečeni starši so spodbudo za naraščaj prejeli v obliki dodatnih denarnih izplačil.

Med prodornejšimi vlagatelji v Sloveniji je tudi družba MK Group, ki je tudi v Sloveniji začela z regijsko kampanjo Podpora družini.

V skupini je bilo za 166 družin, ki so se v letu 2018 razveselile rojstev otrok, namenjenih 75 tisoč evrov.

Novopečeni starši so spodbudo za naraščaj prejeli v obliki dodatnih denarnih izplačil.

Aleksandar in Miodrag Kostić
Aleksandar in Miodrag Kostić

MK Group je v Sloveniji pomemben strateški vlagatelj, ki svojo prisotnost razvija na področju infrastrukture, financ in turizma.

Ob prejemu nakazila je svoje misli strnil Janez Uranič, zaposlen v Gorenjski banki: »MG Group regijsko kampanjo Podpora družinam podpira že tretje leto. Veseli smo, da nas delodajalec resnično podpira tako pri poslovni rasti, kot tudi v našem družinskem življenju in prostem času.«

2019-12-17 MK Janez Uranič from MK Group on Vimeo.

Ponosni starši zaposleni v skupini MG Group so se zbrali v Beogradu, kjer so doživeli prijetno družinsko druženje in nazdravili prihajajočemu novemu letu.

Delite članek