REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Fortenova grupa je prejela dve prestižni nagradi Google Cloud

promocijsko sporočilo
Fortenova grupa je prejela dve prestižni nagradi Google Cloud

Na Googlovi najbolj znani konferenci, Google Next 2023 v San Franciscu, so Fortenova grupi podelili dve nagradi za dosežke v ekosistemu Google Cloud, Retail Industry Customer Award in Talent Transformation Award. Nagradi je prevzel Dragan Mrkajić, direktor za strategijo podatkov in umetne inteligence Fortenova grupe.

Fortenova je tako med velikim številom uporabnikov platforme Google Cloud v svetu še bolj prepoznavna po dosežkih pri uspešni uporabi napredne analitike in umetne inteligence v svojih delujočih podjetjih: Konzumu Hrvaška, Mercatorju Slovenija in Mercatorju Srbija, vse z namenom razvoja vodilnih tehnoloških rešitev v maloprodajni industriji.

"Google Cloudu se zahvaljujemo za partnerstvo. Te nagrade so le dodatna spodbuda za dosego cilja, da nam strojno učenje in umetna inteligenca zagotovita največjo vrednost podatkov, ki so na voljo vsem našim podjetjem. S tem bomo občutno povečali hitrost odločanja, hitreje preverili veljavnost poslovnih idej in posledično spremenili oz. izboljšali poslovne modele v dobro vseh kupcev" je nagrado komentiral Fabris Peruško, član upravnega odbora in glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

 

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek