REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Pred Belo hišo opazili tovornjake za selitve – ali Melania že zapušča poraženega Donalda Trumpa?

Pred Belo hišo opazili tovornjake za selitve – ali Melania že zapušča poraženega Donalda Trumpa?Melania že odhaja ... Vir: Twitter

Pred Belo hišo so opazili in slikali velike tovornjake za prevoz opreme in na družbenih omrežjih so se takoj pojavila ugibanja, ali Melania Trump, sicer ta trenutek še vedno prva dama ZDA, že zapušča dosedanjega predsednika ZDA.

Donald Trump je sicer res še predsednik, toda Joe Biden vodi z 253 elektorskimi glasovi proti 213 glasov, vse verjetneje pa je, da bo celo že samo zmaga Bidna v Pensilvaniji pomenila zmago za novega predsednika ZDA.

Joeja Bidna.

Tovornjak za selitev iz Bele hiše
Tovornjak za selitev pred vrati Bele hiše. Vir: Twitter

V Pensilvaniji so sicer najprej prešteli glasove oddane neposredno na voliščih, nato pa tiste, oddane po pošti.

Ker je Donald Trump opozarjal volivce, da naj glasujejo osebno in napadal glasovanje po pošti, je zato znano, da so bili prvi glasovi oddani v tej in drugih državah bolj v korist sedanjega predsednika.

Toda ko so se začeli preštevati glasovi, prispeli po pošti se je slika hitro začela spreminjati.

V zadnjem času odstotki glasov za Donalda Trumpa nezadržno padajo, glasovi za Joeja Bidna pa naraščajo.

Prav zato, ker so razmere za Donalda Trumpa vse slabše, se lahko zgodi marsikaj.

Znano je, da je Melania Trump z Donaldom Trumpom podpisovala »predporočne« in poročne pogodbe, ki so seveda zaupne.

Ampak analitiki ocenjujejo, da je morala Donalda Trumpa kot predsednika tudi zato podpirati.

Melania, Donald in zlati dež
Melania, Donald in 'zlati dež'. Vir: Twitter

Običajno je, da takšne pogodbe vključujejo tudi določila o obnašanju v povezavi z morebitno razvezo, kjer tisti, ki krši določila pogodbe, nima pravice do dela materialnih dobrin partnerja.

Prav tako je znano, da so proti Donaldu Trumpe številne ženske vložile kar 26 prijav zaradi spolnih napadov, povsem jasno pa je tudi, da je imel vrsto afer in spolnih odnosov z znanimi porno igralkami že v času, ko je bil poročen z Melanio in tudi ko je bila ona noseča.

Znano je tudi, da že ob prvi Donaldovi izvolitvi Melania ni bla srečna zaradi tega in da tudi sam Trump leta 2016 sploh ni verjel, da bo zmagal.

Takrat se je samo veselil, da bo še bolj znan in iz tega koval dobičke.

Ob tem je Melania potrebovala dolgo časa, da se je v Belo hišo, slabše opremljeno od njenih domovanj sploh preselila, zamuda pa naj bi bila povezana tudi z dogovarjanjem z Donaldom Trumpom o tem, do kakšnih pravic bi lahko bil deležen njun sin Barron.

Zato ni nenavadno, da so številni uporabniki na družbenih omrežjih že objavili svoje prispevke na temo Melanie, ki odhaja.

In celo če že ne bo odšla, je zelo verjetno, da bo morala oditi do januarja leta 2021.

Ena od uporabnic družbenih omrežij je z besedami Melanie zapisala, da Melania očitno letos ne bo morala »dvignila riti zaradi božičnih zadev« in da si ji očitno »fučka za božič in dekoracije,« če odhaja, kajti to, kar sledi bo »moder božič.«

Modra je namreč barva demokratov, torej tudi demokratskega predsedniškega kandidata Joeja Bidna.

»Melania je kljub vsemu slaba oseba. Nimam nobene simpatije zanjo,« je še zapisala, drug uporabnik pa je dodal, da upa, da »nekdo pazi na srebrnino

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek