REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Poraz ga je očitno zelo prizadel, toda - kako je to mogoče«? Vsi opažajo ogromno spremembo na Trumpu

»Poraz ga je očitno zelo prizadel, toda - kako je to mogoče«? Vsi opažajo ogromno spremembo na TrumpuDonald Trump, nekoč. Vir: Twitter

Prvi nagovor javnosti na zadnjih predsedniških volitvah poraženega Donalda Trumpa je osupnil tako privržence kot nasprotnike sedanjega predsednika ZDA zaradi ene podrobnosti, ki nobenemu od opazovalcev ni ušla.

Ni šlo za vsebino, kljub dejstvu, da je Trump na novinarski konferenci v petek prvič nagovoril javnost po porazu od Josepha Bidna in ob tem med vrsticami celo priznal, da sam ni več prepričan, katera administracija - njegova ali Bidnova - se bo v bližnji prihodnosti ubadala z zamejevanjem epidemije Covida-19 v Združenih državah Amerike.

Opažate spremembo? Vir: Twitter

»Videli bomo, katera administracija se bo ukvarjala s koronavirusom in cepivom. Cepivo bi lahko bilo na voljo že v nekaj tednih. Raziskave običajno trajajo med osmimi in 12 leti, cepivo pa bomo dobili v manj kot letu dni, kar je petkrat hitreje od najhitrejšega dobljenega cepiva v zgodovini. Če bi se s tem ukvarjala katera koli druga administracija, bi postopek trajal leta. Poleg tega bo cepivo brezplačno,« je zbranim novinarjem dejal Trump.

Trumpov nagovor je bil presenečenje tako zaradi dejstva, da je več kot očitno izginila njegova bojevitost glede omenjanja »volilne kraje« in »prevar na voliščih« na katerih ga je prepričljivo premagal Joe Biden kot izogibanja kakršnem koli vprašanju novinarjev glede izida volitev in tranzicije oblasti v Beli hiši.

Toda najbolj pa je odmevalo nekaj povsem drugega – več kot opazna sprememba na njegovem lasišču.

Od značilnega slamnatega, rumenega odtenka las je lasišče Donalda Trumpa sedaj popolnoma posivelo.

Donald Trump
74-letni Donald Trump: nič več blond. Vir: Twitter

»Žalostno,« se nizajo komentarji na družbenih omrežjih ob pripombi, da je »poraz očitno vzel svoj davek«.

Nekaterim se je nov Trumpov videz zdel celo »daleč boljši« od prejšnjega, ob pripombi, da kljub simpatični spremembi videza - mora »pobrati šila in kopita iz Bele hiše« ...

Tretji so s kančkom cinizma sklenili, da Trump ni odnehal, njegovo lasišče pa je, in se ob tem spraševali, če sta Trumpov frizer in vizažist (zaradi česar je bil videti kot zrela buča) naposled omagala.

»Donald si ne more več privoščiti 75 dolarjev za urejanje in barvanje las na blond,« se je glasil sklep večine.

Bidnovi volivci so po drugi strani menili, da gre za prozorno potezo, s katero bi Trump rad, da bi bil videti »podoben 46. predsedniku ZDA«, ki bo nastopil funkcijo januarja prihodnje leto.

In ta predsednik ne bo Donald Trump - ampak sivolasi Joe Biden.

»Kako je možno, da človek osivi tako hitro? Poraz ga je očitno hudo zdelal,« je skupni imenovalec komentirajev uporabnikov Twitterja.

Večina namreč meni, da se je Donald Trump »postaral za štiri leta v samo enem tednu«.

Delite članek